Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile Orman ve Su İşleri Bakanlığı Türkiye Su Enstitüsü'nün kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere sözleşmeli personel alım ilanı yayımlandı. Başvurular 20 Mart 2017 tarihi ile başlayacak ve 3 gün sürecek. Adaylar başvurularını Orman ve Su İşleri Bakanlığı Türkiye Su Enstitüsü aracılığı ile yapacak.

Devlet Personel Başkanlığının kamuoyuna duyurduğu bildiri de Orman ve Su İşleri Bakanlığı Türkiye Su Enstitüsünün personel alımı yapacağı öğrenildi. Peki alım ilanına kimler müracaat edebilir.

KİMLER MÜRACAAT EDEBİLİR

Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanan alım ilanında Orman ve Su İşleri Bakanlığı Türkiye Su Enstitüsünün sözleşmeli personel alımı yapacağı öğrenildi. Peki alım ilanına kimler müracaat edebilir.

KPSS'den son iki yıl içerisinde KPSSP3 puan türünden 70 ve üzeri almak
YDS'den 75 ve üzeri almak (Belgesi hala geçerli olmak)
Hidrojeoloji Mühendisliği bölümünden mezun olmak
Yukarıda belirtilen şartlara adayların sahip olması gerekmektedir.

NASIL BAŞVURU YAPILIR

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Türkiye Su Enstitüsünün alım yapacağı hirojeoloji mühendisliği kadrosu için adaylar nasıl başvuru yapabilir. Başvurular 20 Mart 2017 tarihinde başlayacak ve 23 Mart 2017 tarihi mesai bitiminde sona erecektir. Orman ve Su İşleri Bakanlığı Türkiye Su Enstitüsü Başkanlığı İdari ve Mali Koordinatörlüğü aracılığı ile yapılacaktır. 

Resmi Bildiri İçin Tıklayınız