Milli Savunma Bakanlığı 06 Nisan 2017 tarihi itibari ile Devlet Personel Başkanlığının internet sitesinde alım duyurusu yayımladı. Yapılan duyuruya göre Milli Savunma Bakanlığı, 25 kişilik boş kadro ile Sözleşmeli Bilişim pozisyonuna istihdam sağlayacak. Alımlar Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılacak olan sözlü sınav ile belirlenecektir. Adaylar aranan başvuru şartlarını taşımaları dahilinde sınava tabii tutulacaktır. Ayrıca adayların bütün tebligatları ve duyuruları Milli Savunma Bakanlığının resmi internet sitesinde yayımlanacaktır. Bu duyurularda, başvurusu onaylanan adaylar, sınav ile ilgili bilgi hatta başvuru şartlarını taşımayıpta başvuru yapmış ve başvurusu iptal edilmiş aday listesi dahil olmak üzere tüm duyurular yapılacaktır. Başvurusu kabul edilmiş olan adaylar için sözlü sınav, 08 Mayıs 2017 tarihi ile 18 Mayıs 2017 tarihleri arasında MSB Devlet Memurları Eğitim Merkezi Komutanlığı (Emniyet Mah. Celal Bayar Bulvarı 77/A Yenimahalle/ANKARA Tel.No:0312 2157600) adresinde yapılacaktır.

ADAYLARDAN ARANAN GENEL NİTELİKLER:

Milli Savunma Bakanlığı alım yapacağı bilişim personeli adaylarından, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımaları, Fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik-elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak, 657 sayılı DMK 48. maddesindeki A fıkrasında bulunan 7. maddeye göre sevk edilecekleri hastaneden sağlık raporu almak, esnek çalışma saatlerine uygun olmak, erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, yapılacak olan güvenlik soruşturmasından ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç almak,Bilgisayar çevre birimlerinin donanımı ve kurulan ağ yönetimi güvenliği hakkında bilgi sahibi olmaları kaydıyla güncel programlama dillerinden en az ikisini bildiğini belgelemek şartları aranmaktadır. Ayrıca her kadro için aranan özel şartlara ulaşmak için Buraya Tıklayarak ilanın tam metnini inceleyebilirsiniz.

BAŞVURULAR:

Milli Savunma Bakanlığı personel alım ilanına başvuru yapacak adaylar, 07 Nisan 2017 tarihi ile 21 Nisan 2017 tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular Milli Savunma Bakanlığının resmi internet sitesinden indirilecek olan başvuru formu ile birlikte Millî Savunma Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğüne (Yahya Galip Cad. Bakanlıklar/ANKARA) elden teslim edilmek suretiyle yapılacaktır.

 
Editör: TE Bilisim