Devlet Personel Başkanlığı tarafından geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan ilana göre 2 farklı üniversite bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için farklı pozisyon ve niteliklerde personel alımı yapacağını belirttiler. Ancak başvuruların ilanların yayımlanması ile birlikte başlamasının ardından artık sona ermektedir. Adaylar başvurularını henüz yapmamış veya başvuru işlemlerini tamamlamamış olanlar için haberimizde bir kez daha detaylı bilgi veriyor olacağız.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI:

Yukarıda da söz konusunu ettiğimiz 2 üniversite bünyesindeki personel eksikliği için 125 personel alımı gerçekleştirecek. Buna göre adaylardan genel olarak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak ve ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise mezunları için KPSSP94, Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden puan almış olmak şartları aranacaktır.

ALIM YAPACAK ÜNİVERSİTELER:

Söz konusu olan 2 üniversite, Adnan Menderes Üniversitesi ve Gaziosmanpaşa Üniversitesidir. Buna göre, Adnan Mednres Üniversitesi 83 kişilik boş kadro ile, Lisans mezunu 27 Hemşire, SML Mezunu 38 Hemşire, Lisans meuznu 2 Eczacı, Lisans meuznu 2 Fizyoterapist, Lisans mezunu 1 Diyetisyen, Ön Lisans mezunu 9 Sağlık Teknikeri, SML mezunu 4 Diğer Sağlık Personeli olmak üzere 83 sözleşmeli personel alacak.

Gaziosmanpaşa Ünivrsiesi ise 42 kişilik kadro ile, Lissns mezunu 20 Hemşire, Lise mezunu 7 Hemşire, 12 Sağlık Teknikeri, 2 Sağlık Teknikeri alımı gerçekleşitrecek.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Adaylar başvurularına ilanın yayım tarihi olan, 14 Eylül 2018 tarihi itibari ile başladılar. Adaylara verilen 15 günlük başvuru süresinin sonuna gelindi ve adaylar başvurularını en geç, 28 Eylül 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular şahsen üniversitelerin personel daire başkanlığına yapılacaktır. İlanlar hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.