Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi personel alımı yapacağını ilan etti. Yayımlanmış olan ilana göre Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi bünyesine farklı pozisyonlarda ve niteliklerde 29 kişilik boş kadro ile sözleşmeli olarak 29 personel alımı yapacak. Söz konusu ilan Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi resmi internet sitesi üzerinde yayımlanmış olup adaylar başvurularını başvuru kılavuzuna göre gerçekleştirebilecekler.

HANGİ POZİSYONLARDA PERSONEL ALIMI YAPILACAK?

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi bünyesine hemşire Sağlık Teknikeri ve Diğer Sağlık Perosneli pozisyonlarında alım yapacak. Buna göre söz konusu ilana Lisans, Lise ve Ön Lisans mezunları başvuru yapabilecek. Alım tablsouna göre 21 Hemşire, 7 Sağlık Teknikeri ve 1 Diğer Sağlık Personeli olmak üzere toplamda 29 sözleşmeli persoel alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Adaylardan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme SInavından Lise mezunları için KPSSP94, Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSp3 puan türünden puan almış olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına ilanın resmi gazete'de yayımlandığı tarihten itibaren başvurularına başlayabilirler. Adaylar başvurularını en geç 15 gün içerisinde gerçekleştirmeleri gerekmekte olup, ilgili ilana başvurular,Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığına şahsen başvurmaları gerekmektedir. Başvuru için istenen belgeleri eksik getiren, süresi içerisinde başvuru yapmayan veya istenen nitelikleri sağlamayan adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır. Adayların Posta yoluyla yaptıkları başvurular kabul edilmeyecektir.

İlan hakkında detaylı bilgi almak için ve ilanın tam metnine ulaşmak için Buraya Tıklayınız.

BAŞVURU FORMU