İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi sözleşmeli personel alımı ilanı yayımlandı. Resmi gazetede yayımlanan ilana göre İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığından istihdam edilmek üzere 4 kişilik boş kadro ile Tam Zamanlı çalışacak personel alımı yapılacak. Adaylardan aranan başvuru şartları ve kadrolar nedir?

PERSONEL ALIMI YAPILACAK KADROLAR:

  • 2 Yazılım Takım Lideri,
  • 2 İş Analisti, Eğitim Dokümantasyon Destek Personeli,

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Üniversitenin Dözleşmeli Personel Alımı başvuruları için genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler kullanılacak. Ayrıca üniversitelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden mezun olmuş olmak gerekmektedir.

Ayrıca 2020 veya 2021 yıllarında yapılan KPSS'den P3 puan türünden en az 70 puan almış olmak, yabancı Dil sınavından İngilizce dilinden puan almış olmak şartı aranacak.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Üniversiteye başvurular 15 kasım 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 15 Aralık 2021 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adaylar başvurularını ubs.ikc.edu.tr:81/Bilisim PersoneliBasvuru adresi üzerinden elektronik ortamda yapılacaktır.

İLANIN TAM METNİ