İŞKUR Toplum Yaranına Program (TYP) kapsamında İzmir’deki devlet hastanelerine çok sayıda personel alımı yapılacak. Toplamda 60 kişinin görev alacağı çevre temizliği personel alımı için başvurular İŞKUR üzerinden gerçekleşecek.

TYP kapsamında görevlendirilecek çevre temizliği personellerinin seçiminde liste yöntemi uygulanacak. Bu nedenle adayların meslek danışmanlığı hizmeti için İŞKUR temsilciliklerine uğramaları ve başvurularını daha sağlıklı yapmaları gerekiyor.

HANGİ HASTANELER TYP İLE PERSONEL ALIMI YAPACAK?

TYP ile personel alımı yapacak hastaneler ise Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi, Urla Devlet Hastanesi, Tire Devlet Hastanesi, Selçuk Devlet Hastanesi, Necat Hepkon Devlet Hastanesi, Menemen Devlet Hastanesi, Foça Devlet Hastanesi ve Türkan Özhilhan Devlet Hastanesi. Toplamda 60 personel alımı yapılacak. Personel dağılımı ve son başvuru ise tablodaki gibidir.

BAŞVURULAR İÇİN KRİTERLER NELERDİR?

TYP kapsamında personel alımına başvurmak için adayların İŞKUR’a kayıtlı işsiz olmaları, 18 yaşını tamamlamış olmaları, emekli malul, dul ve yetim aylığı almıyor olmaları, açıköğretim harici öğrenci olmamaları, görevlerine başlayacakları tarih itibariyle herhangi bir sosyal yardım almıyor olmaları gerekmektedir. Adaylar başvuruların yapmak için İŞKUR üzerinden aşağıdaki linkten arama sayfasına ulaşarak görev almak istedikleri kadronun TYP kodunu girerek arama yapabilir ve başvurularını tamamlayabilirler. Adaylar dilerse başvurularını İŞKUR temsilcilikleri üzerinden de yapabilirler.

İŞKUR TYP ile personel alım ilanına başvurmak için TIKLAYIN