Devlet Personel Başkanlığı tarafından yapılmış olan duyuruya göre, Havana Büyükelçiliği 12 Ekim 2017 tarihli bir duyuru yaptı. Duyuruya göre, Havana Büyükelçiliği bünyesindeki memur personel eksikliği için Türk Uyruklu Sözleşmeli Sekreter sınavı ile 1 Sekreter alımı yapacak. Buna göre adaylar başvuru şartlarını taşımaları durumda sınava başvuru yapabilecekler. Sınavın Yazılı Eleme bölümü 27 Kasım 2017 tarihinde yapılacak. Sınav Havana Büyükelçiliği'nde saat 10:00 da yapılacaktır.

SINAVA KATILMA ŞARTLARI:

Adaylar sınava katılabilmeleri için, En az lise mezunu veya buna dekliği olan ve yetkili makamlarca onaylanmış Yurtdışı okullarından mezun olmuş olmak, Sınavın yapılacağı tarihi itibari ile Henüz 46 yaşını doldurmamış olmak, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, Bilgisayar ve Daktilo kullanabilmek, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Her türlü iklim şartlarında görevini yapmasına engel olabilecek sağlık durumuna sahip olmamak şartlarını taşıyan adaylar başvuru yapabilirler.

BAŞVURULAR:

Havana Büyükelçiliğine başvuruda bulunacak adaylar, en geç 10 Kasım 2017 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, son başvuru günü mesai saati bitimine kadar, 5ta Avenida, No: 3805, Entre 36 Y 40, Miramar, Ciudad Havana, Küba adresine ulaşacak şekilde veya mesai saatleri içinde (hafta içi her gün 09.00-17.00 saatleri arasında) şahsen yapılabilir. Postayla yapılan başvurularda meydana gelebilecek gecikme ve kayıplardan Büyükelçiliğimiz sorumlu değildir. İlanın tam metnine ulaşmak için Buraya Tıklayınız.