Devlet Personel başkanlığı tarafından yayımlanmış olan ilana göre, Yozgat ilinde bulunan Bozok Üniversitesi bünyesine personel alımı yapacağını açıkladı. Buna göre Bozok Üniversitesi bünyesine 2 Hemşire, 1 Ebe, 4 Sağlık teknikeri ve 1 Eczacı pozisyonu için toplamda 8 personel alacağını açıkladı.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Adaylardan 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Lisans mezunları için 2018 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSp3 puan türünden, Lise mezunları için 2016 yılı KPSSP94 ve Ön Lisans mezunları için 2016 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP93 puan türünden puan almış olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak gibi nitelikler aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Yayımlanmış olan ilana göre adaylar başvurularına bugün ( 19 Ekim 2018 ) itibari ile başlayabilirler. Adaylar başvurularını en geç 15 gün içerisinde yani en geç 02 kasım 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular istenen belgeler ile birlikte Bozok Üniversitesine şahsen yapılcaktır. İlgili ilan hakkında daha detaylı bilgi almak ve başvuru yapmak isteyen adaylar aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirler.

İlanın Tam Metni