İçişleri Bakanlığına bağlı olan Göç İdaresi Genel Müdürlüğü bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere personel alımı yapacağını bildirmişti. Başvurular ilanın yayımlanması ile birlikte başlamasının ardından artık sona ermektedir. Göç İdaresi genel Müdürlüğü farklı kadrolarda olmak üzere 10 kişilik boş kadro ile Sözleşmeli Bilişim Personeli alımı yapılacak. Ayrıca Yüksek Maaş ile personel alımları için sözleşmeli bilişim personeli için en az 2 kat maaş alınacak.

KADRO BİLGİSİ:

Göç İdaresi yüksek maaş ile 10 kişilik boş kadro ile

  • 4 Kat Maaş İle 1 Kıdemli Veri Tabanı Uzmanı, 1 Kıdemli Sistem Uzmanı, 1 Kıdemli Java uzmanı alınacak.
  • 3 Kat Maaş İle 3 Kıdemli .Net Uzmanı alınacak.
  • 2 kat Maaş İle1 Siber Güvenlik Uzmanı, 1 Ağ Uzmanı, 1 Sistem Uzmanı, 1 İş Zekası Uzmanı alınacak.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Sözleşmeli personel alımı başvuruları 26 Temmuz 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 1 Ağustos 2021 tarihi saat 23:59 a kadar gerçekleştirmeleri gereklidir. Başvurular İnsan Kaynakları Ofisi Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr internet adresi üzerinden e-Devlet şifresi ile erişip elektronik ortamda müracaat edeceklerdir.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Sözleşmeli Bilişim personeli alımı için adayların her farklı kadro için belirtilen nitelikleri taşıyor olmaları gereklidir. Genel olarak ise, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler kapsamında, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak şartları aranacak.

BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Başvuruların incelenmesi sonucunda genel ve özel şartları sağlayan adaylardan, KPSS puanının yüzde yetmişi (KPSS puanı olmayan veya belge ibraz etmeyen adayın KPSS puanı 70 olarak dikkate alınır) ile yabancı dil puanının yüzde otuzunun (Yabancı dil puanına ilişkin belge ibraz etmeyenlerin puanı sıfır olarak değerlendirilecektir) toplamı esas alınarak yapılacak sıralamaya göre en yüksek puanlıdan başlanarak her bir unvan için en fazla on katı (10) aday yazılı sınava çağırılacaktır.