Resmi Gazete'de 15 Aralık 2018 tarihinde yayımlanmış olan ilana göre Atatürk Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için Lise mezunu veya Lisans mezunu sözleşmeli personel alımı yapacağını belirtti. Adaylar başvuru yapabilmeleri için öncelikle başvuru şartlarını taşımaları gerekmektedir. Bu doğrultuda Atatürk Üniversitesi toplamda 30 kişilik boş kadro ile sözleşmeli Hemşire alımı yapacak. Buna göre 30 kişilik kadro ile Lise mezunu 15 hemşire ve Lisans mezunu 15 Hemşire alımı gerçekleştirecek.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Atatürk Üniversitesi adaylardan, 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Yapılacak araştırmalar sonucunda Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Hemşirelik bölümlerinin lise veya lisans mezunu olmak, Belirtilen özel şartları başvuru tarihinin işk günü itibari ile özel şartları taşımak, 2018 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise mezunları için KPSSP94, Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden puan almış olmaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR:

ilgili ilana başvuru yapacak adaylar başvuru şartlarını taşımaları dahilinde başvurularına ilanın yayımlanması ile başlamasının ardından başvurularına başlayabilir ve başvurularını en geç 15 gün içerisinde gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre adaylar başvurularını en geç 29 Aralık 2018 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmelerini gerekmektedir. Adaylar başvurularını https://atauni.edu.tr/dis-hekimligi-fakultesi sitesinde hazırlanan başvuru formu ve istenilen belgeler ile birlikte Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığına şahsen başvurmaları gerekmekte olup, postayla- kargoyla yapılacak başvurular kesinlikle geçersiz sayılacaktır. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın Tam Metni