Ankara Devlet Opera ve Balesi 04 Mayıs 2017 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesinde bulunan personel eksikliğini gidermek amaçlı Türk uyruklu Misafir Çalışma Gurubunda Temsili Gün Başına 1 adet bale Sanatçısı alacaktır. 

Adaylardan, Sınava katılacak adaylarda 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinin (1), (2), (3), (4), (5), (6) ve (7) numaralı alt bentlerinde belirtilen genel şartlar ile birlikte aşağıda belirtilen özel şartlar aranır. Yükseköğrenim Kurumu bünyesinde müzik ve sahne sanatları eğitimi veren fakülte, akademi veya konservatuarların bale bölümünden en az lise düzeyinde mezun olmaları ya da lisans düzeyinde öğrenimlerine devam ediyor olmaları şartı aranır.

Başvuru yapacak olan adaylar, ilan duyurusu yapıldıktan sonra en geç 10 Mayıs 2017 tarihine kadar başvurularını yapmaları şarttır. Başvuru esnasında adaylardan, Özgeçmiş, 2 adet fotoğraf, Nüfus Cüzdanı fotokopisi, Diploma örneği ve Adli sicil raporu belgeleri istenecektir. Başvuruşar şahsen, Ankara Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü Atatürk Bulvarı No:20 Ulus/ANKARA adresinde yapılacaktır. Başvurusu onaylanan adaylar, 15 Mayıs 2017 tarihinde saat 15:00 da sınava katılacaklardır. İlanın tam metni için https://goo.gl/K3Q7kR Bağlantısını kullanabilirsiniz.