İstanbul Medeniyet Üniversitesi personel alımı için ilan yayımlandı. Resmi gazetede yayımlanan ilan ile Kadın Erkek Sözleşmeli Temizlik Görevlisi alımı yapılacak. Başvurular KPSS Puanı ile gerçekleştirilecek olup başvuru sürereci başlamıştır. Buna göre yayımlanan lana göre İstanbul Medeniyet Üniversitesi Lise mezunu personel alacak.

Kontenjan Bilgisi Nedir?

Üniversiteye Kadın Erkek adaylar içerisinden 3 Temizlik Görevlisi alımı yapılacak. Buna göre 1 Erkek ve 2 Kadın olmak üzere Destek Personeli ( Temizlik Görevlisi ) alımı gerçekleştirilecektir.

Başvuru Şartları Nedir?

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Temizlik Görevlisi alımı için adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet memuları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Ayrıca, 

- Herhangi bir ortaöğretim programından mezun olmak.

- 2022 KPSS (B) grubu sınavından en az 55 puan almış olmak.

- 01.01.2022 tarihi itibarıyla 45 (kırk beş) yaşını doldurmamış olmak. (01.01.1977 ve sonraki tarihlerde doğanlar başvuruda bulunabilecektir.)

şartları aranacak.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

İstanbul Medeniyet Üniversitesi sözleşmeli personel alımı başvuruları 5 Aralık 2022 tarihi ile başlamış olup en geç 19 Aralık 2022 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gereklidir.

İLANIN TAM METNİ