Üniversite personel alımı ilanları yayımlanmaya devam ediyor. 9 Kasım 2022 tarihi ile yayımlanan sözleşmeli personel alımı ilanına göre Munzur Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere sözleşmeli olarak personel alımı yapıyor. Alımlar 657 Sayılı Devlet Memurları kanunu kapsamında 4/B olarak yapılacak. Adaylardan aranan şartlar ve başvuru bilgileri haberin devamında.

Sözleşmeli Personel Alımı Kontenjanları Nelerdir?

Munzur Üniversitesi 6 kişilik kadro ile sözleşmeli olarak Erkek adaylar içerisinden,

  • 4 Koruma ve Güvenlik Görevlisi,
  • 2 Temizlik Personeli,

alımı gerçekleştirecek.

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar?

Genel olarak adaylardan 657 Sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Özel olarak ise KPSS ve mesleki şartlar aranacak.

Ayrıca Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olamamak gereklidir.

KPSS Şartı:

2020 yılında yapılan KPSS'den Lise seviyesinde P94 puan türünden en az 50 puan almış olmak şartı aranacak.

Mesleki Şartlar Nelerdir?

Koruma ve Güvenlik Görevlisi Alımı Şartı:

Başvuru tarihi ile 35 yaşını doldurmamış olmak, 175cm boyundan kısa boylu olmamak, Vücutta görünecek herhangi bir dövmesi olmamak, 5188 sayılı ÖGG şartlarını sağlıyor olmak, Silahlı/Silahsız ÖGG kartına sahip olmak şartı aranacak.

Temizlik Görevlisi Alımı Şartları:

lise mezunu olmak, 40 yaşından gün almamış olmak gibi şartlar aranacak.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Üniversite başvuruları 9 kasım 2022 tarihi ile başlamış olup en geç 24 Kasım 2022 tarihine kadar başvuruların yapılmış olması gerekmektedir. Başvurular sadece istenen belgelerle birlikte yapılacak.

İLANIN TAM METNİ