Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi personel alımı için ilan yayımlandı. Resmi Gazete'nin 24 Haziran 2022 tarihli yayımlanmış olan ilanlarına göre Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 4/B sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek. Bu doğrultuda Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi ve diğer sağlık birimlerinde görevlendirmek üzere sözleşmeli Sağlık Personeli alımı gerçekleştirilecektir.

Başvurular 15 Gün İçinde Yapılacak!

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi personel alımı başvurularını sadece şahsen veya posta yolu ile gerçekleştirilecek. Başvurular ilanın resmi gazetede yayımlanmasından sonra 15 gün içerisinde yapılacaktır.

Başvuru Tarihleri: 24 Haziran 2022 - 8 Temmuz 2022

Başvuru Adresi ve Şekli: Üniversitenin web sayfasından temin edilecek başvuru formu ve istenilen belgelerle birlikte (Aslı görülmek üzere Başkanlığımızca onaylanmış veya turkiye.gov.tr adresinden oluşturulmuş belgeler) Personel Daire Başkanlığına şahsen veya posta ile müracaat etmeleri gerekmektedir.

Başvuru İçin Aranan Şartlar Ne Olacak?

Genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Ayrıca, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, 2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden en az 50 KPSS Puanı almış olmak şartı aranacak.

Ayrıca alımlarda Şoför ve Temizlik görevlisi kadrosuda yer almakta olup adayların, 18 yaşını tamamlamış ve 30 yaşından büyük olmamak, ve görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamaları gereklidir.

Hangi Kadrolarda Sözleşmeli Personel Alımı Yapılacak?

Üniversiteye en az lise mezunu adaylar içerisinden olmak üzere 1 Psikolog, 10 Hemşire, 1 Teknisyen, 2 Şoför ve 3 temizlik Personeli alımı yapılacak. Detaylı Kontenjan dağılımı ise;

İLANIN TAM METNİ