Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü yayımladığı ilan ile bünyesindeki eksikliği gidermek üzere 59 Kişilik kadro ile sözleşmeli personel alımı yapılacğaını bildirdi. Alımlar Lise ve Ön Lisans mezunu adayşar içerisinden yapılmakta olup ilan detaylarını İşin Olsa ekibi olarak sizlerle paylaşıyoruz.

Başvurular Sona Eriyor!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Geçtiğimiz gün yayımladığı personel alımı ilanı ile bünyesine 17 farklı şehirde olmak üzere 59 Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı yapacağını bildirdi. Bu kapsamda Başvuruların 26 Arlaık 2022 tarihi ile başlamasından sonra en geç 31 Aralık 2022 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gereklidir. Alımlar Kadın Erkek adaylar içerisinden yapılmakta olup 17 farklı Şehirde Perosnel alımı gerçekleştirilecektir.

Mezuniyete göre kontenjan dağılımı ve Başvuru detayları için Buraya Tıklayız.

Başvuru Değerlendirmesi Nasıl Yapılacak?

Başvuru işlemleri tamamlandıktan sonra, adayların KPSS (B) grubu puanı esas alınacak ve en yüksek puan alan adaydan başlanarak sıraya konulmak suretiyle, ekli listede belirtilen birimlerin karşılarındaki ilan edilen boş kadrolara asil olarak atanmaya hak kazanan adayların yerleştirmesi yapılacak, asil sayısının iki katı kadar da yedek sayısı belirlenecektir. Puan sıralaması sonucunda puanların eşit olması halinde; doğum tarihi önce olan adaya, doğum tarihi de aynı olması halinde diploma notu yüksek olan adaya öncelik tanınacaktır.

Mülakat Yapılmayacak!

Yuklarıda da belirttiğimiz gibi KPSS Puan sırası alınarak yerleştirme işlemleri yapılacak olup herhangi bir mülakt yapılmaksızın personel alımı gerçekleştirilecek.

Yerleştirme Sonuçları ne Zaman Açıklanacak?

TKGM Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı başvuruları 31 Aralık 2022 tarihi ile sona erecek olup Yerleştirme sonuçları işse en geç 10 Ocak 2023 tarihine kadar açıklanması bekleniyor.

SONUÇLARDAN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ.

İşin Olsa İnstagram >>>>> BURAYA

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

Editör: TE Bilisim