Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü personel alımı başvurusu başladı. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Tapu ve Kadastro bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda personel alımı yapacak. 657 Sayılı Devler Memurları kanuna tabi olarak 4/B fıkrasına göre sözleşmeli personel alımları için adaylara herhangi bir Mülakat yapılmayacaktır. Peki kimler başvuru yapabilecek? Nasıl başvuru yapılacak? Başvuru değerlendirmesi nasıl olacak?

426 Personel Alımı Yapılacak Kontenjanlar:

Tapu ve Kadastro bünyesine ağırlıklı olarak Tekniker alımı yapılacağını bildirdi. Ayrıca Ön Lisans mezunu personel alımı yapılacak olup alımlar,

  • 425 Tekniker,
  • 1 Büro Personel,

kadrolarında gerçekleştirilecektir. Şehre göre kontenjan dağılımı ve detaylı kontenjan dağılımına ulaşmak için aşağIdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İLGİLİ HABER: https://www.isinolsa.com/sozlesmeli-personel-alimi/tapu-ve-kadastro-2022-yili-426-sozlesmeli-personel-alimi-tekniker-h43130.html

Mülakat Yapılmayacak!

Söz konusu personel almları KPSS puanı sırasına göre yapılacak. Bu kapsamda adayların 2022 yılı KPSS'den almış oldukları puanlarla başvuru yapılacak. Başvuru için adayların en az 70 puan almış olmaları gereklidir. En yüksek puandan başlamak üzere en düşük puana kadar yapılacak sıralama ile atama yapılacak. Herhangi bir Mülakat yapılmayacak.

Kimler Başvuru Yapabilir?

Tapu ve Kadastro personel alımına başvuru için adayların 657 Sayılı Devlet memurları kanun 48. maddesindeki nitelikleri sağlıyor olmak gereklidir. Ayrıca 2022 yılı KPSS'den puan almış olmak, Herhangi bir Kamu kurum veya kuruluşta çalışmıyor olmak gibi nitelikler aranacak. Yukarıdaki bağlantı üzerinden şartlara ulaşabilirsiniz.

Başvurular Başladı!

Tapu ve Kadastro 426 personel alımı başvurusu başladı. Adaylar başvurularını sadece İnternet üzerinde gerçekleştirecek. Başvurular 1 Aralık 2022 tarihi ile başlamış olup en geÇ 11 Aralık 2022 Saat 23:59 a kadar başvuruların yapılmış olması gerekmektedir.

Başvuru Adımları Nedir?

BAŞVURU EKRANI: https://www.turkiye.gov.tr/tapu-ve-kadastro-kariyer-kapisi-kamu-ise-alim

1. ADIM: Öncelikle yukarıdaki linke tıklayarak başvuru ekranına ulaşınız. Girişler e-Devlet şifresi ile gerçekleştirilecektir.

2. ADIM: Açılan Ekranda " Yeni Başvuru " seçeneğini tıklayınız.

2. ADIM: İlgili çıkan ekranda " TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ - 426 SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI " göreceksiniz Burada da " Başvur " butonuna tıklıyoruz ve ilanınb detayları karşımıza gelecektir.

3. ADIM: İlanın detaylarını inceledikte sonra başvuru için en altta bulunan " Yukarıdaki bilgilendirme yazısını okudum ve kabul ediyorum. " tıkladıktan sonra " Devam Et " diyoruz. Sonrasında karşımıza poz,syon seçme ekranı gelecek. Burandan da başvuru kotenjanını seçtikten sonra "Devam Et" diyoruz. İlanların detaylarını inceledikten sonra başvurumuza devam ediyoruz ve adımları tamamlayarak başvurumuzu gerçekleştiriyoruz.

Yayımlanacak yeni haberlerden her zaman annında haberdar olmak için İşin Olsa Mobil Uygulamasını indirebilirsiniz. Uygulama tamamen ücretsiz ve sizin kolay kullanımını için hazırlanmıştır. Her gelişmeden anında haberdar olmak için,

İşin Olsa İnstagram >>>>> BURAYA

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA