Şırnak Üniversitesi personel alımı ilanı yayımlandı. Az Önce 8 Haziran 2023 tarihi ile yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Şırnak Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 657 Sayılı Devlet Memurları kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere 4/B sözleşmeli olarak personel alımı gerçekleştirilecek. Buna göre alımlar en az lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden gerçekleştirilecektir. Peki başvuru şartları nedir?

Mezuniyete Göre Kontenjan Dağılımı Nedir?

Lise Mezunu: 15 Temizlik Personeli, 2 Şoför, 5 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 3 Teknisyen,

Ön Lisans Mezunu: 5 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 2 Tekniker

Lisans Mezunu: 4 Büro Personeli, 1 Diyetisyen, 4 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 1 Kütüphaneci, 1 Mühendis, 2 Spor Uzmanı, 

10 HAZİRAN 2023 GÜNCELELME İLANI YAYIMLANDI!

08.06.2023 tarihli ve 32215 sayılı Resmi Gazete’de aslına uygun olarak yayımlanan Üniversitemiz birimlerine alınacak Sözleşmeli Personel alım ilanında yer alan S-4 Destek Personeli Temizlik Personeli, S-7 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, S-8 Koruma ve Güvenlik Görevlisi ve S-9 Koruma ve Güvenlik Görevlisi İlanı aşağıda belirtilen şekilde düzeltilmiştir

Başvuru İçin Aranan Şartlar Açıklandı!

Resmi gazetede 8 Haziran 2023 tarihinde duyurulmuş olan personel alımı ilanı için başvuru şartları açıklandı. Genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacaktır. Buna göre genel olarak " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak" gibi şartlar aranacaktır. 

Ayrıca özel olarak ise, Herhangi bir Sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak gereklidir.

KPSS Taban Puan Şartı Nedir?

Üniversite personel alımları KPSS Puanı ile yapılmaktadır. Bu yönde adaylardan 2022 yılında yapılan KPSS'den Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden en az 55, 60, 65 veya 70 puan almış olmak gereklidir. Puanlar Pozisyonuna göre farklılık gösterebilmektedir.

Mülakatsız Personel Alımı Yapılacak!

Şırnak Üniversitesi personel alımı başvuruları KPSS puanı ile gerçekleştirilecek olup Başvuru değerlendirmesi de KPSS puan sırasına göre yapılacaktır. Kadro sayısı kadar KPSS puanına göre seçilecek olup kadro sayısının 4 katı aday da yedek olarak belirlenecektir.

Mesleğe Göre Özel Nitelikler Nelerdir?

Başvurular Ne Zaman Gerçekleştirilecek?

Şırnak Üniversitesi personel alımı için adaylar başvurularına ilanın yayım tarihi itibari ile başlamış olup en geç 15 gün içerisinde başvurularını gerçekleştirmeleri gereklidir. Bu kapsamda başvurular sadece şahsen istenen belgelerle yapılacaktır.

Başvuru Tarihleri: 8 - 22 Haziran 2023

Başvuru Adresi: Şırnak Üniversitesi Mehmet Emin Acar Yerleşkesi Rektörlük Binası Personel Daire Başkanlığı Merkez / ŞIRNAK

İLANIN TAM METNİ