Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı personel alıyor. Geçtiğimiz hafta Ölçme, Seçme ve Yerleştirme merkezi başkanlığından yayımlanmış olan personel alımı duyurusuna göre Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı alanlarda en az lise mezunu adaylar içerisinden Sözleşmeli Personel alımı yapılacak. Söz konusu yayımlanmış olan ilan ile Bakanlık Mülakat yapılmaksızın atamam gerçekleştirecek.

41 Sözleşmeli Personel Alımı Kontenjan Bilgisi Nedir?

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı KPSS 2023/3 tercih kılavuzu ile yayımladığı ilana göre Lise mezunu 12, Ön Lisans mezunu 13 ve Lisans mezunu 16 sözleşmeli personel olmak üzere toplamda 41 personel alımı yapılacak. Bu kapsamda,

  • 10 Temizlik Görevlisi,
  • 2 Destek Personeli,
  • 20 Büro Personeli,
  • 3 Mimar,
  • 5 Mühendis,
  • 1 Şehir Plancısı,

Tercih Değerlendirmesi Nasıl Yapıldı?

Sanayi ve Teknoloji bakanlığının KPSS tercih kılavuzu ile değerlendirmesi KPSS puan sırasına göre gerçekleştirilecek. Bu doğrultuda adayların KPSS puanları ele alınarak yapılacak sıralama ile mezuniyet ve kontenjana göre en yüksek puanda en düşük puana kadar değerlendirmeye göre atama yapılacak. Bunun dışında herhangi bir mülakat yapılmayacaktır.

Tercih Sonuçları Açıklandı!

ÖSYM'den az önce gelen duyuru ile tercih sonuçları açıklandı. Sanayi ve Teknoloj Bakanlığı yerleştirme sonuçlarını sorgulama sadece ÖSYM üzerindne yapılacak. Adaylar Aday Giriş bilgileri ile ulaşacak ve yerleştirme sonuçlarına ulaşacak.

6 - 11 ocak 2023 tarihleri arasında alınan tercihler için sonuçlar 19 ocak 2023 tarihi saat 16:00 itibari ile açıklanmıştır.

SONUÇ SORGULAMA EKRANI BURADA

Aşağıdaki görselde de göreceğiniz gibi tercih sonuçlarını sorgulama ekranı böyledir. T.C. Kimlik / YU Numarası ve aday şifreniz ile yukarıdaki bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz.

KSS Taban Puanları'da Açıklandı!

Lise Mezunu Taban ve Tavan Puanlar

Ön Lisans Mezunu Taban ve Tavan Puanlar

Lisans  Mezunu Taban ve Tavan Puanlar

YENİ İLANLARDAN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ

İşin Olsa İnstagram >>>>> BURAYA

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

KPSS Taban Puanlar Kaça Düşer?

KPSS tercihlerinde Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının atamalarımda en düşük Lisans seviyesinde bekleniyor ve Taban 70 puan ile atama yapılması beklenmektedir. 

Editör: TE Bilisim