Pamukkale Üniversitesi personel alımı yapıyor. Geçtiğimiz günlerde yayımladığı personel alımı ilanına göre bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 185 kişilik kadro ile sözleşmeli personel alımı yapılacağını bildirmişti. Başvuruların ilanın yayımlanması ile birlikte başlamasından sonra sona eriyor.

Üniversite bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Hastane ve Rektörlük birimlerinde görevlendirmek üzere alım yapacak. 657 Sayılı Devlet memurları kanunu kapsamında 4/B olarak istihdam edilmek üzere alım yapılacak.

185 Personel Alımı Hangi Kadrolarda Yapılacak?

Pamukkale Üniversitesi personel alımı başvuruları en az lise mezunu adaylardan yapılacak olup 15 fakrlı kadroda personel alınacak. Buna göre, 25 Hemşire, 1 Büro Personeli, 2 Eczacı, 5 Laborant, 1 Psikolog, 3 Röntgen Teknisyeni, 1 Sosyal Çalışmacı, 13 Diğer Sağlık Personeli, 15 Sağlık Teknikeri, 1 Mühendis, 2 Spor Uzmanı, 3 Tekniker, 4 Teknisyen, 28 Hasta Bakım Personeli), 40 Temizlik Personeli kadrolarında personel alımı yapılacaktır.

Başvurular Sona Eriyor!

Üniversite başvuruları 10 Ağustos 2022 tarihi ile başlamış olup artık sona ermektedir. En geç 24 Ağustos 2022 tarihine kadar yapılacak başvurular kabul edilecek olup başvuru yapmak isteyen adaylar İstenen belgelerle birlikte başvurularını şahsen gerçekleştirmeleri gereklidir. Başvuru yapmak isteyen adaylar aşağıdaki bağlantıyı kullanarak başvurularını gerçekleştirebilecekler.

İLGİLİ HABER: https://www.isinolsa.com/sozlesmeli-personel-alimi/pamukkale-universitesi-hastane-ve-rektorluge-185-sozlesmeli-personel-h42459.html

Başvuru Değerlendirmesi Nasıl Yapılacak?

Pamukkale Üniversitesi personel alımı için süreç KPSS Puanına göre ilerlemektedir. Bu kapsamda alımların 4/B kapsamında Mülakatsız yani herhangi bir yazılı veya sözlü sınav yapılmaksızın KPSS puanları ele alınarak en yüksek puandan en düşük puana kadar yaplacak değerlendirme ile adaylara açıklanacaktır.

Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Pamukkale Üniversitesi personel alımı başvuruları 24 Ağustos 2022 tarihinde sona erecek olup başvuru değerlendirmesi başlayacaktır. Başvuru sonuçları ise 15 iş günü içerisinde açıklanacak. Yani, 15 Eylül 2022 tarihine kadar başvuru sonuçları Üniversite resmi internet www.pau.edu.tr adresinden ilan edilecektir