Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Personel alımı ilanı yayımlandı. Az Önce 31 Mart 2023 tarihi ile yayımlanmış olan sözleşmeli personel alımı ilanına göre Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı alanlarda 42 sözleşmeli personel alımı yapacak. Adaylardan aranan şartlar ve kontenjan başvuru bilgisi haberde.

Hangi Kadrolarda Personel Alımı Yapılacak?

  • 10 Büro Personeli,
  • 1 Spor Uzmanı (Cankurtaran),
  • 6 Teknisyen,
  • 13 Koruma ve Güvenlik Görevlisi,
  • 2 Şoför,
  • 10 Temizlik Persomeli,

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Nelerdir?

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak için yayımladığı ilana göre adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler kapsamında istihdam edilmek üzere adaylardan genel olarak " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamaki Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak" gibi nitelikler aranacak.

Özel Başvuru Şartları Nelerdir?

Üniversite Personel Alımı başvurusu için özel olarak KPSS, Eğitim nitelikleri aranacak. Ayrıca herhangi bir sosyal güvenlik kurumunan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak gereklidir. Buna göre;

KPSS Şartı Nedir?

2022 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak gereklidir.

Eğitim Şartı:

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Üniversitenin personel alımı başvurusu ilanın yayımlanması ile birlikte başvurular başlamıştır. Adaylar başvurularını en geç 15 gün içerisinde gerçekleştirmeleri gereklidir.

Başvuru tarihleri: 31 Mart - 14 Nisan 2023

Başvuru Adresi: Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörlüğü

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim