Milli Saraylar İdaresi personel alımı gerçekleştiriyor. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Milli Saraylar İdaresi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 310 İşçi Alımı ve Personel alımı yapacağını bildirmişti. Söz konusu yayımlanan ilana göre Milli Saraylar İdaresi KPSS siz İşçi Alımı ve KPSS Puanı ile Sözleşmeli Personel alımı yapacak. Peki başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Personel alımlarında Taban KPSS Puanı ne olacak?

310 İşçi Personel Alımı Yapılacak?

Milli Saraylar İdaresi 2023 yılı Ocak ayı başında yayımlanmış olan ilan ile bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 310 kişilik boş kadro ile İşçi Alımı ve Personel alacak. Bu kapsamda,

79 İşçi Alımları farklı alanlarda Usta Kontenjanına yapılacak.

231 Sözleşmeli Personel alımı ile ise, 1 Çözümleyici, 4 Büro Personeli, 4 Müze Görevlisi, 42 Restoratör, 4 Tekniker ( Elektrik ), 11 Teknisyen, 7 Diğer Teknik Hizmet Personeli, 69 Destek Personeli, 69 Koruma ve Güvenlik Görevlisi kadrolarında gerçekleştirilecek.

Başvuru Değerlendirmesi Nasıl Yapıldı?

Milli Saraylar idaresi İşçi persone alımında başvuru şartlarını sağlayan adaylar sınava alınacaktır. Başkanlıkça süresi içinde yapılan başvurular, belgelerin eksik olup olmadığı ve adayların belirlenen şartları taşıyıp taşımadıkları bakımından incelenecek olup, ilanda belirtilen başvuru şartlarını taşıyan adayların başvuruları kabul edilecektir

231 Sözleşmeli Personel Alımı Sonuçları Açıklandı!

Milli Saraylar İdaresi az önce yayımladığı duyuruya göre bünyesine dahil edeceği 231 sözleşmeli personel alımı başvuru sonuçlarını açıkladı. Adaylar sonuçlarına 23 Ocak 2023 tarihi itibari ile Kariyer adresi üzerinden ulaşabilirler. Milli Saraylar İdaresi yayımladığı duyuru şöyledir;

" 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4'üncü maddesinin (B) fıkrası kapsamında 231 adet sözleşmeli personel pozisyonundan Çözümleyici, Büro Personeli, Müze Görevlisi ile Koruma ve Güvenlik Görevlisi unvanları için yapılan başvuruların değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır. Değerlendirme sonuçlarına, e-Devlet şifresi ile Kariyer Kapısı  (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr)   internet sitesinden erişim sağlanabilmektedir. Ayrıca sonuçlara ilişkin adayların mail adreslerine e-posta ile bildirimde bulunulmuştur. "

Başvuru Sonuçlarına İtiraz Edilebilir Mi?

Başvurusunda herhangi bir sorun olduğunu düşünen adaylar başvuru sonuçlarına itiraz edebilirler. İtiraz işlemleri 5 iş iş günü içerisinde gerçekleştirilecektir. İtiraz işlemleri şahsen veya posta yolu ile yapılabilir.

İşçi Alımı Sonuçları Ne Zaman?

Milli Saraylar İdaresi şimsdilik 231 sözleşmeli personel alımı sonuçları hakkında duyuru yayımladı. Önümüzdeki günlerde işçi alımı hakkında da duyuru bekleniyor.

İŞÇİ ALIMI SONUÇLARDAN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ

İşin Olsa İnstagram >>>>> BURAYA

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA