Marmara Üniversitesi personel alımı yapıyor.  Geçtiğimiz günlerde yayımlanan personel alımı ilanına göre Marmara Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşlamak üzere farklı kadrolarda personel alımı yapılacağını bildirmişti. Bu kapsamda Üniversiteye Ön Lisans ve Lisans mezunu personel alımı yapılacak olup sözleşmeli personel kadroları ve başvuruları hakkında bilgi aktaracağız.

Marmara Üniversitesi Personel Alımı Sona Eriyor!

Marmara Üniversitesi personel alımı başvuruları 24 Kasım 2022 tarihi ile başlamıştı. Artık sona ermekte olan başvurular için en geç 8 Aralık 2022 tarihine kadar başvuru alınacaktır. Adaylar başvurularını sadece İnternet ortamında olmak üzere gerçekleştirecekler. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar başvurularını Bugün tamamlamaları gereklidir. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar aşağıdaki bağlantı sayesinde başvuru yapabilecekler.

İLGİLİ HABER: https://www.isinolsa.com/sozlesmeli-personel-alimi/marmara-universitesi-47-sozlesmeli-personel-alimi-on-lisans-ve-h43221.html

47 Personel Alımı Kontenjanları Nelerdir?

  • 20 Büro Personeli,
  • 20 Koruma ve Güvenlik Görevlisi,
  • 6 Tekniker,
  • 1 Mühendis,

Başvuru Değerlendirmesi Nasıl Yapılacak?

Marmara Üniversitesi ilanına başvuru yapmış olan adaylar için başvuru değerlendirmesi KPSS Puanına göre yapılacak. Bu yönde yayımlanan ilana göre Başvurular KPSS Puanı ile yapılmakta olup adayların 2022 yılı KPSS 'den Ön Lisans için P93, Lisans İçin P3 puana sahip olmaları gereklidir. En yüksek puandan en düşük puana kadar yapılacak sıralama ile 47 aday atanacaktır.

Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Üniversite sözleşmeli personel alımı başvuruları 8 Aralık 2022 tarihinde sona erecek olup en geç 25 Aralık 2022 tarihine kadar sonuçlarn açıklanması beklenmektedir.

İlan edilen pozisyon sayısı kadar asil ve yedek kazanan adayların listesi, atanmaya hak kazanan adaylardan istenecek belgeler ve diğer hususlar https://pdb.marmara.edu.tr internet adresinde yayımlanacaktır. Kazanan adayların adreslerine tebligat yapılmayacaktır.