Manisa Celal Bayar Üniversitesi personel alımı ilanı yayımladı. 46 kişilik kadro ile sözleşmeli olarak sağlık personeli alımı yapılacak. Bu yönde Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörlüğünde 657 Sayılı Devlet memurları kanuna tabi olarak farklı kadrolarda sözleşmeli personel alınacak. Haberimizde sizlere eğitimine göre kadro dağılımına ve başvuru şartlarına ulaşacaksınız.

EĞİTİM SEVİYESİNE GÖRE KADRO DAĞILIMI:

Lise Mezunu: 4 Hemşire

Ön Lisans Mezunu: 2 Röntgen Teknisyeni, 2 Sağlık Teknikeri ve 1 Laborant

Lisans Mezunu: 4 Biyolog, 32 Hemşire

BAŞVURU ŞARTLARI:

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Sağlık personeli alımı için adaylardan genel olarak, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Bu kapsamda " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak" şartları aranacak.

ÖZEL BAŞVURU ŞARTLARI:

1- Başvuracak adayların, başvurduğu nitelik kodunun karşısında yer alan aranılan niteliklerin tamamını taşıyor olması ve bunu belgelendirmeleri gerekmektedir.

2- KPSS sınavına girmiş olmak. (Lisans mezunları için 2020 KPSS P3, Ön lisans mezunları için 2018 KPSS P93, Ortaöğretim mezunları için 2018 KPSS P94 puanı esas alınacaktır. Adayların KPSS puanının, başvurduğu nitelik kodunda aranan öğrenim şartına uygun olması gerekmektedir.)

3- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan, emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

4- Nöbet usulü çalışmaya engel bir durumun bulunmaması.

5-Başvuracak adayların durumunun; 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4/B maddesi gereğince, “sözleşmeli olarak istihdam edilenler hizmet sözleşmesine aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren 1 (bir) yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.” hükmüne uygun olması.

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK!

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Sağlık Personeli alımı başvuruları ilanın yayım tarihi olan 18 Kasım 2020 tarihi ile başvurular başlamıştır. Adaylar başvurularını en geç 24 Kasım 2020 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gereklidir.

Başvurular sadece Üniversitenin “ilan.mcbu.edu.tr” web sayfasından sadece online başvuru şeklinde yapılacaktır. Şahsen veya posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

İLANIN TAM METNİ