Manisa Celal Bayar Üniversitesi personel alımı ilanı yayımlandı. 2 Eylül 2022 tarihi ile Resmi Gazetede yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Manisa Celal Bayar Üniversitesi bünyesindeki eksikliği gidermek üzere 44 Sözleşmeli personel alımı yapacak. İlgili ilana göre Üniversite 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 4/B fırkasına göre sözleşmeli olarak KPSS Puanı esas alınarak yapılacak atama ile 44 sözleşmeli personel alınacak.

44 Personel Alımı Kontenjan Dağılımı Nedir?

Manisa Celal Bayar Üniversitesi personel alımları Üniversitenin farklı birimlerinde olmak üzere personel alımı gerçekleştirilecek. Mezuniyete göre kontenjan dağılımı şöyle:

Lise Mezunu: 2 (Isıtma ve Temizlik, 1 Şoför, 11 Temizlik personeli, 1 basit Bakım ve Onarım, 1 Bahçe Bakım

Ön Lisans Mezunu: 15 Koruma ve Güvenlik Görevlisi,

Lisans Mezunu: 13 Hemşire,

Başvuru Şartları Nelerdir?

Manisa Celal Bayar Üniversitesi personel alımı için adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. bunun dışında adayların 2020 yılında yapılan KPSS'den Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak gereklidir.

Mezuniyete Göre Özel Şartlar Nedir?

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Üniversitenin Personel alımı başvuruları ilanın yayım tarihi ile birlikte başlayacak olup en geç bir hafta içerisinde yapılmış olması gereklidir. Başvurular sadece İnternet üzerinden yapılacak olup bunun dışında yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

Başvuru Tarihleri: 02.09.2022 – 09.09.2022

Başvuru Adresi: ilan.mcbu.edu.tr

İLANIN TAM METNİ