Konya Teknik Üniversitesi bünyesindeki personel ihtiyacını karşılamak için yeni personel alım ilanı yayımladı. 24 Temmuz 2020 tarihinde yayımlanan sözleşmeli personel alımı ilanına göre Üniversitenin bilgi işlem dairesi başkanlığında görevlendirilmek üzere bilişim personeli alımı yapılacak. Aynı zaman da adaylardan KPSS ve YDS puan şartı aranacak olup kadro ve başvuru şartlarını sizlere haberimizde aktarıyoruz.

ALIM YAPILACAK KADROLAR:

Konya Teknik Üniversitesi 3 kişilik boş kadrosu ile 1 Web Yazılım Uzmanı, 1 Ağ ve Sistem Uzmanı ile 1 Sistem Güvenlik uzmanı kadrolarında alım yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Konya Teknik Üniversitesi adaylardan genel olarak 657 Sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Ayrıca, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Erkek adaylar için askerliini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak gibi nitelikler'de aranacaktır.

EĞİTİM ŞARTI:

Fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak.

KPSS ve YDS ŞARTI:

2018 veya 2019 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavında (KPSS) alınan KPSSP3 puanının yüzde yetmişi (%70) ile son beş yıl içinde yapılan İngilizce dilinde Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS) veya buna denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilen YDS dengi puanın yüzde otuzunun (%30) toplamı esas alınarak yapılacak sıralamaya göre en yüksek puanlıdan başlanarak sözleşmeli bilişim personeli pozisyonunun 10 (on) katı aday, Üniversitemiz tarafından gerçekleştirilecek olan yazılı ve/veya sözlü/uygulamalı sınava çağrılacaktır.

BAŞVURULAR:

Konya Teknik Üniversitesi başvuruları 27 Temmuz 2020 tarihi itibari ile başlayacak olup en geç 28 Ağustos 2020 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adaylar başvurularını Üniversitenin resmi imternet adresinden temin edecekleri başvuru formu ile birlikte ve istenen belgeler ile birlikte “Konya Teknik Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı Akademi Mah. Yeni İstanbul Cad. No:235/1, 42150, Selçuklu/KONYA” adresine şahsen veya son başvuru tarihinde anılan adreste olacak şekilde posta/kargo ile gönderilmek suretiyle yapılacaktır.

İLANIN TAM METNİ