Kayseri Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliği karşılamak üzere Sözleşmeli olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 4/B olarak personel alımı gerçekleştirilecektir. 2022 yılı KPSS B Grubu puan ile sözleşmeli Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı gerçekleştirilecek. Bu kapsamda En az lise mezunu adaylar içerisinden Kadın Erkek alım yapılacak.

Güvenlik Görevlisi Alımı Kontenjan Bilgisi Nedir?

Kayseri Üniversitesi koruma ve güvenlik görevlisi alımı için toplamda 5 kişilik kontenjan ayrılmıştır. Bu kapsamda yayımlanan ilana göre;

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Nitelikler Nelerdir?

Üniversite personel alımı için adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Bu kapsamda " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak" gibi nitelikler aranacak.

KPSS Şartı Nedir?

Adayların 2022 yılı KPSS'den P94 vey P93 puan türünden en az 60 puan almış olmak gerekmektedir.

Güvenlik Görevlisi Alımı Şartı Nedir?

Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı için Erkeklerde 170 cm ve Kadınlarda 160 CM boyundan kısa boylu olmamak, silahlı/silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartının geçerlilik süresinin dolmasına en az 1 yıl kalmış olmak, Özel Güvenlik ve Koruma, Savunma ve Güvenlik, Güvenlik, Kamu Güvenlik ve Asayişin Sağlanması önlisans programlarının birinden mezun olmak veya Ortaöğretim Kurumlarının herhangi bir alanından mezun olmak.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Üniversite personel alımı başvuruları için süreç başladı. 15 gün devam edecek olan başvurular için süreç başladı. 

Bu kapsamda adaylar başvurularına 1 Aralık 2022 tarihi ile başlamış olup en geç 15 Aralık 2022 tarihine kadar başvuru yapılmış olması gereklidir.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim