Resmi Gazete personel alımı ilanları yayımlandı. Az Önce gelmiş olan ilanlara göre Kastamonu Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı alanlarda olmak üzere sözlşemeli personel alımı ilanı yayımlandı. Üniversite 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 4 üncü maddesi kapsamında istihdam edilmek üzere herhangi bir yazılı veya szlü sınav yapılmaksızın 2 Sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek. Şartlar ve başvuru bilgisi haberde.

Büro Personeli Alımı Alan Dağılımı:

Kastamonu Üniversitesi toplamda 2 kişilik kadro ile sözleşmeli personel alımı gerçekleştrirecek. Buna göre alımlar  Lisans mezunu adaylar içerisinden gerçekleştirilecek olup alan dağılımı aşağıdak gibidir.

Başvuru İçin Adaylardan Aranna Şartatlar Nedir?

Kastamonu Üniversitesi personel alımı için genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeli şartlar aranacak. Ayrıca adaylardan;

Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, 

2022 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde P3 puan türünden en az 55 puan almış olmak gereklidir.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Üniversite personel alımı başvurusu için süreç ilanın yayım tarihi ile başlamış olup en geç 15 gün içerisinde gerçekleştirilmesi gereklidir. Başvurular sadece şahsen ilgili üniversiteye yapılacaktır.

Başvuru Tarihleri: 19 Mart - 2 Nisan 2024

Başvuru Adresi: Kastamonu Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı (Kuzeykent Mahallesi Orgeneral Atilla Ateş Paşa Caddesi No: 19 Merkez- Kuzeykent / KASTAMONU)

İLANIN TAM METNİ

Editör: Erhan İmamoğlu