Kafkas Üniversitesi Personel alımı yapıyor. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan sözleşmeli personel alımı ilanına göre Kafkas Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda istihdam edilmek üzere 156 kişilik kadro ile Sözleşmeli personel alımı yapılacağını bildirmişti. Bu yönde alımlar Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden gerçekleştirilecektir. Ancak başvurularda artık sona geldik. Peki kimler başvuru yapabilecek?

156 Sözleşmeli Personel Alımı Yapılacak!

Kafkas Üniversitesi bünyesine 156 kişilik boş kadro ile personel alacak. Bu kapsamda;3 Aşçı, 6 Bakım Onarım, 25 Temizlik Görevlisi,  2 Şoför,  5 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 4 Teknisyen, 2 Hemşire,  2 Matbaacı, 36 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 6 Tekniker, 15 Röntgen Teknisyeni, 15 Sağlık Teknikeri, 18 Büro Personeli, 10 Büro Personeli, 1 Programcı, 1 Spor Uzmanı (cankurtaran), 1 Ebe, 2 Hemşire, 1 Veteriner Hekim, 1 Diş Tabibi alımı gerçekleştirilecektir.

Başvurular Sona Eriyor!

Kafkas Üniversitesi sözleşmeli personel alımı başvuruları 10 Mart 2023 tarihi ile başlamıştı. Adaylara başvuru için verilen 15 günlük sürenin sonuna geldik. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar başvurularını en geç 26 Mart 2023 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gereklidir. Başvurular sadece Kafkas Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı Kat:2 Merkez/Kars adresine yapılacaktır.

İLGİLİ HABER: https://www.isinolsa.com/sozlesmeli-personel-alimi/kafkas-universitesi-156-sozlesmeli-personel-alimi-lise-on-lisans-h44014.html

Başvuru Değerlendirmesi Nasıl Yapılacak?

Üniversitenin sözleşmeli personel alımı başvuruları için değerlendirmeler KPSS Puanı ile yapılacak. Başvurularda KPSS P94, P93 veya P3 puan türünden en az 50 puan almış olmak şartı aranacaktı. Bu kapsamda değerlendirmelerde de mezuniyet ve kadro ele alınarak yapılacak değerlendirme ile en yüksek puandan en düşük puana kadar sıralama ile adaylar seçilecektir.

Mülakat Yapılmayacak!

Üniversite personel alımı için adayların KPSS Puanı kullanılacak olup Herhangi bir yazılı veya sözlü sınav yapılmaksızın sözleşmeli olarak yerleştirme yapılacaktır.

Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Sözleşmeli Personel alımı başvuruları 26 Mart 2023 tarihi ile sona erecek olup sonuçların en geç 10 Nisan 2023 tarihine kadar açıklanması beklenmektedir. Atanmaya hak kazanan adayların isim listeleri, işe başlamaları için gerekli evraklar ile evrakların teslim edileceği yer ve zamanı www.kafkas.edu.tr adresinden ilan edilecektir. Atanmaya hak kazanan adaylar için ayrıca bir tebligat yapılmayacaktır.