İzmir Katip Çelebi Üniversitesi personel alımı yapacak. Az Önce Resmi Gazetede 29 Ağustos 2023 tarihi ile yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre İzmir Katip Çelebi Üniversitesi bünyesine Sözleşmeli Bilişim Personeli alımı gerçekleştirilecek.

Kontenjan Bilgisi nedir?

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi personel alımı için alımlar,

  • 1 Kıdemli Yazılımcı,
  • 2 Yazılım Geliştirme Uzmanı,

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Nelerdir?

Üniversite personel alımı için adaylardan genel olarak 657 sayılı Devlet Memurları kanunu kapsamında " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir problemi olmamak" gibi nitelikler aranacaktır.

KPSS Puan Detayı Nedir?

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi sözleşmeli personel alımı için KPSS şartı aranacak. Bu kapsamda KPSS Puanı olmayanlarda başvuru yapabilecek. Ancak YDS Puanı olması gerekli ve KPSS Puanı ile yapılan başvurular daha avantajlı olacaktır.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Başvurular 29.08.2023 ile 29.09.2023 tarihleri arasında https://bilisimbasvuru.ikc.edu.tr adresi üzerinden elektronik ortamda yapılacaktır.

İLANIN TAM METNİ