İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü ( İYTE ) personel alımı için resmi gazetede 27 Mayıs 2022 tarihi ile ilan yayımladı. Farklı kadrolarda personel alımı yapacağını bildiren rektörlük en az lise mezunu sözleşmeli personel alacak.

Herhangi bir Mülakat yapılmaksızın 4/B personel alımı gerçekleştirilecek olup adaylar KPSS Puanına göre değerlendirilecektir.

Alım Yapılacak Kadrolar Nelerdir?

İYTE bünyesine lise, ön lisans ve lisans mezunu personel alacak. Buna göre,

Lise Mezunu: 3 Destek Personeli ( Bahçe Bakım ve Düzenlemesi )

Ön Lisans Mezunu: 7 Koruma ve Güvenlik Görevlisi

Lisans Mezunu: 5 Büro Personeli

Başvuru İçin Adayların Sağlaması Gereken Nitelikler?

657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Bu kapsamda adaylarınn " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak" gibi nitelikler aranacak.

Ayrıca Özel Olarak 2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme sınavından Lise için KPSSP94, Ön L,sans için KPSSP93 ve Lisanbs için KPSSP3 puan türünden puan almış olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli ayığı almıyor olmak, ilgili kontenjanlar için aşağıda belirtilen şartları sağlıyor olmak gereklidir.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

İYTE personel alımı başvuruları 27 Mayıs 2022 tarihi ile başlamış olup en geç 15 gün içerisinde yani 10 Haziran 2022 tarihine kadar gerçekleştirilmesi şarttır. Adaylar başvuurlarını aşağıdaki belgelerle birlikte şahsen başvuru yapmaları gereklidir.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim