İstanbul Teknik Üniversitesi Personel alımı ilanı yayımlandı. 31 Aralık 2022 tarihi ile yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre İstanbul Teknik Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler doğrultusunda 17 sözleşmeli personel alımı yapılacak. Adaylardan aranan şartlar nelerdir? Hangi kadrolarda personel alımı yapılacak?

Personel Alımı Kadroları Hangileridir?

İstanbul Teknik Üniversitesi Kadın Erkek adaylardan olmak üzere 17 kişilik kadro ile,

  • 2 Büro personeli,
  • 2 Destek Personeli,
  • 1 Spor Uzmanı Antrenör ( Yüzme ),
  • 2 Teknisyen,

Başvuru İçin Adaylardan Hangi şartlar Aranacak?

İstanbul Teknik Üniversitesi 17 Sözleşmeli perosonel alımı için adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Ayrıca Özel olarak ise, 2022 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavndan Lise için KPSSP94, Ön Lisans için KPSSP93 ve Lisans için p3 puan türünden en az 55 veya 60 puan almış olmak gereklidir.

Ayrıca Alanına göre özel olarak,

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

İstanbul Teknik Üniversitesi personel alımında adaylar başvurularını sadece İntrnet adresi üzerinden gerçekleştirecekler. Başvurular İlanın yayımlanması ile birlikte başlamış olup en geç 14 Ocak 2023 tarihine kadar gerçekleştirilmiş olması gerekmektedir. 

İLANIN TAM METNİ