İnönü Üniversitesi personel alımı yapıyor. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan personel alımı ilanlarına göre Üniversite bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere toplamda 558 Sözleşmeli personel alımı yapılacak. Söz konusu ilana göre alımlar 657 Sayılı Devlet memurları kanunu kapsamında 4/B sözleşmeli personel alımı yapılacak. Alımlar en az lise mezunu Kadın veya Erkek adaylar içerisinden yapılacak. Peki kontenjan dağılımı nedir? Ne zaman başvuru yapılacak? Detayları sizlerle paylaşıyoruz.

558 Sözleşmeli Personel Alımı Kontenjan Dağılımı:

- 20 Teknisyen,

- 278 Destek Personeli ( temizlik, basit bakım ve onarım, ısıtma, soğutma gibi iklimlendirme hizmetlerinde )

- 45 Sağlık Teknikeri,

- 6 Tekniker,

- 30 Koruma ve Güvenlik Görevlisi,

- 12 Aşçı,

- 111 Hemşire,

- 1 Fizyoterapist,

- 1 Sağlık Fizikçisi,

- 2 Diyetisyen,

- 2 Psikolog,

- 1 Kütüphaneci,

- 17 Büro Personeli,

- 1 Çözümleyici,

- 1 Sistem Programcısı,

- 3 Mühendis,

- 2 Programcı,

- 4 Aşçı,

- 3 Şoför, 

- 29 Tıbbi Sekreter,

Başvuru Şartları Nelerdir?

İnönü Üniversitesi personel alımı kapsamında yayımlanan ilana göre adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesideki şartlar aranacak. Bu kapsada " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adyalar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak" gibi şartlar aranacak.

KPSS Şartı Nedir?

İlgili personel alımı kadroları için adaylardan KPSS Şartı aranacak. EN düşük 50 KPSS Puanı şartı aranacak olup geçerlilik yılı 2022 yılı olmakla birlikte P94, P93 veya P3 puan türleri geçerli olacaktır.

Mesleki Özel Şartlar Nelerdir?

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

İnönü Üniversitesi iki farklı ilan yayımladı. Öncelikle 529 Sözleşmeli personel alımı ilanı yayımlayan üniversite bir kaç gün sonra yeni bir ilan ile 29 Tıbbi Sekreter alımı ilanı duyurdu. Bı kapsamda;

529 Personel Alımı Başvuruları: En Geç 7 Haziran 2023

İlanın Detayları Burada


29 Personel Alımı Başvuruları: En Geç 9 Haziran 2023

İlanın Detayları Burada

Editör: TE Bilisim