İnönü Üniversitesi 165 sözleşmeli personel alımı ilanı yayımlamıştı. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre İnönü Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 165 kişilik kadro ile ilan yayımlanmıştı. Söz konusu yayımlanan ilana göre Üniversite en az lise, ön lisans ve lisans mezunu adaylar içerisinden sözleşmeli personel alınacak. KPSS Puanı ele alınarak yapılacak sıralama ile değerlendirme yapılacaktır.

Başvurular Sona Eriyor!

İnönü Üniversitesi personel alımı başvuruları ilanın yayım tarihi olan 30 Haziran 2022 tarihi ile başlamıştı. Artık sona eren başvurular için en geç 27 Temmuz 2022 tarihine kadar başvuru alınacak. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar son başvuru tarihine kadar başvuru yapabilecek.

Başvurular Üniversiteye şahsen gerçekleştirilecektir.

İLANIN ŞARTLARI VE DETAYLI KONTENJAN DAĞILIMI BURADA

Başvuru Alınan Kontenjanlar Hangileridir?

  • 6 Temizlik Personeli
  • 3 Büro Personeli,
  • 71 Sağlık Teknikeri,
  • 85 Hemşire,

Başvuru Değerlendirmesi Nasıl Yapılacak?

Başvurular KPSS Puanı ile alınıyor. Bu yönde 2020 yılında yapılan KPSS'den Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden puan almış olmak şartı aranıyor. KPSS Puan sıralaması ile değerlendirme gerçekleştirilecek olup en yüksek puandan en düşük puana kadar yapılacak sıralama ile kontenjan sayısı kadar atama yapılacak. Öte yandan KPSS sırasına göre Yedek aday belirlenecek.

Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Yerleştirme sonuçları ilan tarihinin son başvuru gününden itibaren 15 (on beş ) gün içerisinde www.inonu.edu.tr adresinde yayımlanacaktır.

Buna göre 20 Temmuz 2022 tarihinde sona erecek başvurular en geç 11 Ağustos 2022 tarihine kadar açıklanacak.

Editör: TE Bilisim