Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı yapıyor. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan sözlşemeli personel alımı ilanına göreGençlik ve Spor Bakanlığı bünyesine 685 kişilik kadro ile Antrenör Alımı gerçekleştiriliyor. Başvurularını 26 - 30 Aralık 2022 tarihlerindegerçekleştirmiş olan adaylar için sonuçlar az önce açıklandı.

685 Antrenör Alımı Yapılacak!

Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesindeki eksikliği gidermek için Türkiye Geneli 685 Antrenör alımı yapılacağını bildirdi. Buna göre alımlar,6 Atıcılık ve Avcılık, 26 Atletizm, 4 Badminton 39 Basketbol, 3 Bisiklet, 6 Bocce, 11 Boks, 1 Bowling, 52 Cimnastik, 2 Curling, 9 Eskrim, 19 Futbol, 11 Güreş , 8 Halk Oyunları, 21 Halter, 35 Hentbol, 1 Hokey, 9 Judo, 2 Kano (Akarsu), 11 Kano (Durgunsu), 6 Karate, 6 Kick Boks, 20 Masa Tenisi, 4 Muay Thai, 11 Okçuluk, 3 Oryantiring, 3 Rafting,7 Ragbi, 139 Rekreatif Spor Antrenörü, 19 Taekwondo, 47 Tenis, 2 Triatlon, 43 Voleybol, 99 Yüzme branşlarında gerçekleştirilecektir.

Başvuru Değerlendirmesi Nasıl Yapıldı

GSB Antrenör alımı başvuruları KPSS puanı ile yapılıyor. Adaylar 2022 yılında yapılan KPSS'den P3 puan türünden en az 50 puan almış olmak şartı ile başvuru alındı. Buna göre adayların Başvuruları en yükek puandan en düşük puana kadar yapılacak sıralama ile değerlendirme yapılmaktadır.

Başvurular, başvurulan pozisyon için aranan niteliklere uygunluk yönünden incelenecek ve başvuru şartlarından herhangi birini taşımadığı tespit edilenlerin başvurusu iptal edilecektir. KPSS puanı en yüksek adaydan başlanarak her bir branş ve il için ilan edilen kontenjan sayısının üç (3) katı aday sözlü ve uygulamalı sınava çağrılacaktır.

Başvuru Sonuçları ne Zaman Açıklanacak?

GSB Antrenör alımı başvuruları 30 Aralık 2022 tarihi ile sona ermiş olup sonuçları 27 ocak 2023 tarihi ile açıklandı Adaylar sonuçlarına Kariyer kapısı üzerinden ulaşabilecekler.

SONUÇ SORGULAMA EKRANI:https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr/

Sınav Tarihleri Açıklandı!

Başvuruları onaylanan ve Sözleşmeli Antrenör Alımı sözlü ve uygulamalı sınavlara katılmaya hak kazanan adayların sınavları13 – 22 Şubat 2023tarihleri arasında Ankara’da gerçekleştirilecektir. Ayrıca 50 KPSS Taban puanı ile atama yapıldı.

KPSS TABAN PUAN SIRALAMASI BURADA

Sınava Gelirken Getirilecek Eşyalar:

Adaylar sözlü ve uygulamalı sınava gelirken serbest kıyafet ile geleceklerdir. Sözlü ve uygulamalı sınava katılmadan önce sınav salonlarında yer alan soyunma odalarında branşına uygun(eşofman, tayt, mayo, bone, temiz tabanlı spor ayakkabı, temiz tabanlı terlik vb. uygun gördükleri herhangi biri ile)spor kıyafetlerini giyerek sınava katılacaktır.(Sözlü ve uygulamalı sınav için takım elbise zorunluluğu yoktur.)

Hijyen koşullarının sağlanabilmesi için sözlü ve uygulamalı sınava katılacak adayların kendi branşlarına özgü ekipmanları(tenis raketi, boks eldiveni, mayo, terlik, bone, buz hokeyi sopası, buz pateni, masa tenisi raketi, badminton raketi, hokey sopası vb.)var ise yanlarında bulundurmaları gerekmektedir. Kendi ekipmanları bulunmayan adaylar sınav salonlarında yer alan ortak kullanım ekipmanlarını kullanacaklardır.

Adaylar sözlü ve uygulamalı sınava gelirken kimlik belgelerinden birini (Nüfus cüzdanı veya pasaport) yanlarında bulunduracaklardır. Kimlik belgesi bulunmayan adaylar sınava alınmayacaktır. Nüfus cüzdanı veya pasaport dışında başka bir belge kimlik belgesi olarak kabul edilmeyecektir.

2022 YILI SÖZLEŞMELİ ANTRENÖR ALIMI SÖZLÜ VE UYGULAMALI SINAV TAKVİMİ

GELİŞMELERDEN ANINDA HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ.

İşin Olsa İnstagram >>>>>BURAYA

İOS Uygulama İçin >>>>BURAYA

Android Uygulama için >>>>BURAYA