Gençlik ve Spor Bakanlığı herkesin beklediği ilanı yayımladı. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 1200 Sözleşmeli personel alımı yapılacağını bildirmişti. Başvurular hafta başı itibari ile başlamış olup artık sona ermektedir. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar haberimizdeki bilgileri kullanarak başvurularınıgerçekleştirebilecekler.

Kadın Erkek 1200 Personel Alımı Yapılacak!

Gençlik ve Spor Bakanlığı taşra teşkilatındaki eksikliği karşılamak üzere Yurt Müdürlüklerinde istihdam edilmek üzere boş bulunan 1200 kişilik kadro ile Yurt Yönetim personeli Alımı yapılacağını bildirmişti. Buna göre alımlar Erkek ve Kadın adaylar içerisinden gerçekleştirilecektir. Lisans mezunu alım yapılacak olup 3 farklı Grupta 478 Erkek ve 722 Kadın personel alımı yapılacak. Detaylı kontenjan dağılımı ve alım yapılacak şehirlere aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

İLGİLİ HABER:https://www.isinolsa.com/sozlesmeli-personel-alimi/gsb-2022-yili-1200-yurt-yonetim-personeli-alimi-ilani-sartlar-h42884.html

Başvuru Süreci Sona Eriyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yurt Yönetim personeli alımı başvurusunda sona geldik. Zaten 4 günlük sürecek olan başvurular sona eriyor. 10 Ekim 2022 tarihinde başlamış olan Yurt Yönetim personeli alımı başvuruları en geç 14 Ekim 2022 tarihine kadar devam edecektir. Adaylar başvurularını sadece Elektronik ortamda e-Devlet şifresi ile yapabilecek. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar aşağıdaki bağlantı yardımı ile başvuru detaylarına ulaşabilecekler.

İLGİLİ HABER:https://www.isinolsa.com/sozlesmeli-personel-alimi/gsb-1200-yurt-yonetim-personeli-alimi-basladi-son-basvuru-14-ekim-h42894.html

Başvuru ve KPSS Değerlendirmesi Nasıl Yapılacak?

Bildiğiniz gibi Yurt Yönetim personeli alımı başvuruları sadece KPSS Puanı ile yapılıyor. Adaylardan 2020 yılında yapılan KPSS'den P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartı aranıyor. Başvuru Değerlendirmesi de KPSS puanı ile yapılacak.

3600 Aday Seçilecek!

KPSS değerlendirmesi ile Kadro sayısının 3 katı aday seçilecektir. Buna göre 81 şehir alımı için her şehirde 3 kat aday seçilecek olup KPSS puanı en yüksek olan adaylar avantajlı olacaktır.

İLANIN TAM METNİ