Geli İdaresi Başkanlığı sözleşmeli personel alımı yapıyor. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre GİB bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı 5 kadroda alım yapacak. Söz konusu yayımlanmış olan personel alımı ilanı için başvurular sona eriyor. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar aşağıdaki bilgileri inceleyerek başvuru yapabilecekler.

71 Sözleşmeli Personel Alımı Başvurusu Sona Eriyor!

Geli İdaresi Başkanlığı geçtiğimiz gün yayımladığı ilan ile 71 personel alımı başvurusu 13 Aralık 2022 tarihi ile başlamıştı. Artık sona ermekte olan personel alımı başvurusu için adaylar başvurularını en geç 19 Aralık 2022 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Bavuru yapacak adaylar başvurularını sadece İnternet üzerinden e- Devlet şifresi ile tercih yapılacaktır.

Son Başvuru Tarihi: 19 Aralık 2022

Başvuru Ekranı: https://www.turkiye.gov.tr/gelir-idaresi-kariyer-kapisi-kamu-ise-ali

Hangi Mesleklerde Sözleşmeli Personel Alınacak?

- 6 Avukat,

- 17 Koruma ve Güvenlik Görevlisi,

- 26 Destek Personeli ( Hizmetli ),

- 8 Destek Personeli ( Şoför ),

- 14 Sözleşmeli Tekniker ( 3 Elektrik, 4 İnşaat, 1 İklimlendirme,4 Tesisat, 2 Bilgisayar ),

ŞEHRE GÖRE KONTENJAN DAĞILIMI BURADA: https://www.isinolsa.com/sozlesmeli-personel-alimi/gelir-idaresi-gib-71-sozlesmeli-personel-alimi-lise-on-lisans-h43323.html

Başvuru Değerlendirmesi Nasıl Yapılacak?

Gelir İdaresi Başkanlığı personel alımı için başvurular KPSS Puanı ile alınmaktaydı. Buna göre Adayların Lise, Ön Lisans ve Lisans seviyesinde olmak üzere KPSS puan şartı aranmaktaydı. Başvurularda KPSS puanı ile yapıldığından en yüksek puan sırasından en düşük puan sırasına kadar yapılacak değerlendirme ile sonuçlar açıklanacaktır.

Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Gelir İdaresi Başkanlığının 71 Sözleşmeli personel alımı ilanı için işlemler 19 aralık 2022 tarihi ile sona erecek olup adaylar için başvuru sonuçları en geç 30 Aralık 2022 tarihine kadar açıklanması bekleniyor. Sonuçlar doğrultusunda adaylara sınav yapılacaktır.

SONUÇLARDAN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ

İşin Olsa İnstagram >>>>> BURAYA

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA