Resmi Gazete'de yayımlanmış olan bir diğer ilana göre ise 16 Eylül 2019 tarihi itibari ile Gaziosmanpaşa Üniversitesi bünyesindeki personel ihtiyacını karşılamak üzere farklı pozisyonlarda personel alımı yapacak. Bu kapsamda, Lisans mezunu 2 Hemşire ve Ön Lisans mezunu 3 Sağlık teknikeri olmak üzere toplamda 5 kişilik kadro ile sözleşmeli olarak personel alımı yapılacak.

MÜLAKAT OLMAYACAK!

Gaziosmanpaşa Üniversitesi alımını yapacağı personel adaylarına mülakat yapmayacak. Alımlar kamu Personeli Seçme Sınavı puan durumuna göre yapılacka ve adyaların değerlendirmeleri için KPSS Puan sırası esas alınacak. Bu kapsamda adayların lisans mezunları için KPSSP3 ve Ön Lisans mezunları için KPSSP93 puan türünden puan almış olmaları gerekmektedir.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Adaylardan Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi ir suç hükümlülüğü olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından puan almış olmak gibi genel nitelikler talep edilecektir.

BAŞVURULAR:

İlgili ilan Resmi Gazete'de yayımlanmış olup adaylar başvurularına 16 Eylül 2019 tarihi itibari ile başlayacak olup en geç 30 Eylül 2019 tarihine kadar istenen belgeler ile birlike Üniversiteye şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir.

İstenilen belgeler ve geniş açıklama Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi www.gop.edu.tr adresinden temin edilecektir.

İlanın Tam Metni