Gaziantep Üniversitesi personel alımı için ilana çıktı.

Az Önce Resmi Gazetede yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Gaziantep Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Lise Mezunu ve Ön Lisans mezunu adaylar içerisinden 42 sözleşmeli personel alımı yapılacak. Alımlar 657 Sayılı Devlet Memurları kanunu kapsamında 4/B sözleşmeli olarak gerçekleştirilecek. Peki kimler başvuru yapabilir?

Mezuniyete Göre Kontenjan Dağılımı:

Lise Mezunu: 2 Destek Personeli (Peyzaj/ Bahçıvan), 9 Destek Personeli (Temizlik), 2 Destek Personeli, 20 Destek Personeli (Hasta Bakımı ve Temizliği), 7 Hemşire

Ön Lisans Mezunu: Büro Personeli

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Nelerdir?

Gaziantep Üniversitesi sözleşmeli personel alımı için adaylarda 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Aynı zamanda adayların belirtilen özel şartlarıda taşıyor olması gerekmektedir.

Genel Olarak;

" Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak"

Özel Şartlar nedir?

Üniversite adaylardan özel olarak,

  • 2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından lise için P94 ve Ön Lisans için P93 puan türünden puan almış olmak,
  • Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak,
  • Nöbet usulü çalışmasına engel herhangi bir sorunu olmamak gereklidir.

Ayrıca aşağıdaki belirtilen tablodaki eğitim şartlarının da sağlanıyor olması gerekmektedir.

Başvurular Nasıl ve Ne Zaman Yapılacak?

Söz konusu Üniversite personel alımı için başvuru süreci başladı. Adaylar başvurularına İlanın yayım tarihi itibari ile başlayabilirler. Başvuru için adaylara 15 günlük süre verilmiş olup, tüm nitelikleri sağlayan adaylar başvurularını Üniversitenin Personel Daire Başkanlığına şahsen gerçekleştirmeleri gereklidir. Bunun dışında yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

Başvuru Tarihleri: 6 - 20 Haziran 2022

Başvuru İçin Adaylardan İstenen Belgeler Nelerdir?

İLANIN TAM METNİ