Son Zamanlarda Sağlık Personeli Alımları oldukça ilgi görmekte ve Koronavirüs sebebi ile sağlık alanında personel ihtiyacı duyulmaktadır. Bu nedenle Gaziantep Üniversitesi bünysindekş eksikliği karşılamak üzere 85 kişilik boş kadro ile alım yapacağını bildirdi. Alımlar farklı kadrolarda ve niteliklerde yapılacak olup detayları İşin Olsa ekibi olarak sizlerle paylaşıyoruz.

HANGİ KADROLARA ALIM YAPILACAK?

Gaziantep Üniversitesi bünyesine Hemşire, Laborant, Sağlık Teknikeri, Diğer Sağlık Personeli ve Röntgen Teknisyeni kadrolarında alım yapacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Gaziantep Üniversitesi adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler doğrultusunda, Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olamamak gibi genel nitelikler aranıyor.

ÖZEL BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Üniversite özel olarak, 2018 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise mezunları için KPSSP94, Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSp3 puan türünden en az 50 veya 60 puan almış olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Yukarıdaki tabloya göre ilgili eğitim bölümlerinden mezun olmuş olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Gaziantep Üniversitesi bünyesine personel alımı başvuruları 06 Nisan 2020 tarihinde başlamış olup 15 gün içerisinde sona erecektir. Buna göre en geç 20 Nisan 2020 tarihinde başvurular kapanacaktır. Herkes başvurularını istenen belgeler ile yapacaklardır. İlan hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için Buraya tıklayarak ilanın tam metnine ulaşabilirsiniz.