Gaziantep Üniversitesi personel alımı için ilan yayımlamıştı.

Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan sözleşmeli personel alımı ilanına göre Gaziantep Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 42 kişilik kadro ile ilan yayımlandı. Söz konusu ilan ile Gaziantep Üniversitesi farklı kadrolarda personel alımı gerçekleştirecek. BAşvuru sonuçlarını bekleyen adaylar için Bu yazımız sizlerle bilgileri paylaşacağız.

En Az Lise Mezunu 42 Personel Alımı Sona Eriyor!

Gaziantep Üniversitesi personel alımı başvuruları 6 Haziran 2022 tarihinde yayımlanmıştı. En geç 20 Haziran 2022 tarihine kadar başvuruların yapılmış olması gereklidir. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar başvurularını aşağıdaki bağlantıyı kullanarak gerçekleştirebilecekler.

İLANIN DETAYLARI: https://www.isinolsa.com/sozlesmeli-personel-alimi/gaziantep-universitesi-lise-ve-on-lisans-4b-sozlesmeli-42-personel-h42083.html

KPSS Puan Sırasına Göre Atama Yapılacak Kontenjanlar Hangileridir?

Gaziantep Üniversitesi Lise ve Ön Lisans mezunu personel alınacak. Bu yönde alımlar, 2 Destek Personeli (Peyzaj/ Bahçıvan), 9 Destek Personeli (Temizlik), 2 Destek Personeli, 20 Destek Personeli (Hasta Bakımı ve Temizliği), 7 Hemşire ve Büro personeli pozisyonunda gerçekleştirilecek.

Başvuru Değerlendirmesi Nasıl Yapılacak?

Üniversiteye personel alımı başvuruları KPSS Puanına göre gerçekleştirilecek. Adayların KPSS'den P94 ve P93 puan türünden puan almış olmaları gerekmektedir. Herhangi bir taban puan şartı belirtilmemiş olup en az 50 puana sahip olan adayların da başvuruları değerlendirmeye alınacak. En yüksek puandan başlamak üzere en düşük puana kadar yapılacak sıralamaya göre değerlendirme sonuçları açıklanaxaktır.

Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Gaziantep Üniversitesi sözleşmeli personel alımı başvuruları için sonuçlar bekleniyor. Bu kapsamda, KPSS (B) grubu puan sıralamasıyla atanmaya hak kazanan adayların isim listeleri, işe başlamaları için gerekli evraklar ile evrakların teslim edileceği yer ve zaman, başvuru bitim tarihi itibariyle en geç 15 (on beş) iş günü içerisinde www.gantep.edu.tr internet adresinden ilan edilecektir.