Gaziantep Üniversitesi bünyesine 384 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek. Geçtiğimiz gün yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Gaziantep Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere en az lise mezunu adaylar içerisinden 384 kişilik kadro ile sözleşmeli personel alımı yapılacağı açıklanmıştı. Ancak Resmi gazetede gelen 21 Mart 2023 tarihli ilanlar ile ilanda güncelleme yapıldığı görüldü. Peki Üniversitenin personel alımı ilanın yapılan değişiklik nedir? Kimler başvuru yapabilecek?

384 Sözlşemeli Personel Alımı Kontenjan Dağılımı:

Üniversiteye 384 kişilik kadro ile " 36 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 3 Diğer Sağlık Personeli, 110 Temizlik Personeli, 1 Şoför, 180 Hemşire, 4 Tekniker, 31 Sağlık Teknikeri, 17 Büro Personeli, 1 Biyolog, 1 Diğer Sağlık Personeli " alımı gerçekleştirecek.

Bazı Kontenjanlarda Güncelleme Geldi!

Resmi gazetede 21 Mart 2023 tarihi ile gelen duyuruya göre bazı kontenjanlarda şartlarda gümncelleme yapıldı. Buna göre yapılan günceleme ilanı şöyle:

16.03.2023 tarih ve 32134 sayılı Resmî Gazete’de aslına uygun olarak yayımlanan Üniversitemiz Sözleşmeli Personel alımına ilişkin ilan satırları aşağıdaki şekilde düzeltilmiştir.

Yapılan Düzeltmeler Nelerdir?

Daha önce Üniversitenin yayımladığı ilan kapsamında ve şimdi gelen yeni güncelleme ile yapılan düzeltmeler aşağıdaki gibidir.

Hemşire Alımı İçin: 

Hemşire alımında daha önce "  En az 2 (iki) yıl mesleki deneyime sahip olmak ve belgelendirmek." şartı yer alıyordu. Ancak şimdi kaldırıldı.

Büro Personeli Alımı İçin:  

Önceki alımlarda " Avukatlık stajını tamamlamış olmak " şartı yer alıyordu. Ancak gelen yeni karar ile ilgili şartl kaldırıldı.

Sağlık Teknikeri Alımı İçin: 

Sağlık Teknikerinde alımında ise kontenjan sayısı azaltılmıştı. Önceli kontenjan sayısı 20 iken şimdi gelen güncelleme ile 18 olmuştru.

Tekniker Alımı İçin: 

Önceki ilanda " En az 3 yıllık mesleki deneyime sahip olmak ve belgelendirmek. " şartı yer alıyorken yeni güncelleme ile tecrübe şartı kaldırılmıştır.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Üniversitenini başvuruları 16 Mart 2023 tarihi ile başlamış olup en geç 30 Mart 2023 tarihine kadar başvuruların yapılmış olması gereklidir.

İLANIN DETAYLARI BURADA

Editör: TE Bilisim