Gazi Üniversitesi Perosnel alımı ilanı yayımlandı. Az önce Resmi Gazetede yayımlanan sözleşmeli personel alımı ilanına göre Gazi Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak ğzere 657 Sayılı Devlet Memurları kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere 4/B Sözlşemeli personel alımı gerçekleştirecek. Alımlar KPSS Puanı sırası ele alınarak Taban 50 ve 60 KPSS puanı ile hesaplanacaktır. İşin Olsa ekibi olarak sizlere ilgili ilan hakkında şartları ve detayları aktarıyoruz.

Mezuniyete Göre Kontenjan Dağılımı:

Lise Mezunu: 5 Teknisyen, 1 Hemşire, 172 Destek Personeli, 

Ön Lisans Mezunu: 30 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 5 Tekniker, 32 Sağlık Teknikeri, 19 Büro Personeli, 

Lisans Mezunu: 1 Sağlık Fizikçisi, 2 Psikolog, 12 Hemşire, 2 Fizyoterapist, 2 Diğer Teknik Hizmet Personeli, 2 Büro Personeli, 1 Biyolog, 3 Eczacı ( KPSS Şartı Yok ),

Mülakatsız Personel Alımı Yapılacak!

Gazi Üniversitesi yayımladığı ilan için adaylara herhangi bir Sınav uygulamayacak. Bu kapsamda Mülakatsız personel Alımı gerçekleştirilecek. Başvuru Değerlendirmeleri KPSS Puanı sırasına göre yapılacak. Kontenjan ve mezuniyete göre yapılacak değerlendirme ile en yüksek puandan başlamak üzere en düşük puana kadar yapılacak sıralamaya göre en yüksek puandan en düşük puana kadar değerlendirme yapılacak.

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Nelerdir?

Gazi Üniversitesi sözleşmeli personel alımında adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Buna göre " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak" gibi nitelikler aranacaktır.

Ayrıca Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak şartı aranacak.

KPSS Şartı Olacak Mı?

Gazi Üniversitesi sözleşmeli personel alımında KPSS Şartı aranacak. Adayların 2022 yılında yapılan KPSS'den Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden en az 50 ve bazı kadrolar için en az 60 puan almış olmak şartı aranacak. Ancak Eczacı kadrosu için herhangi bir KPSS Şartı aranmayacaktır.

Meslek Grubuna Göre Özel Şartlar Nedir?

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Üniversite sözleşmeli personel alımı için başvurular ilanın yayım tarihi ile birlikte başlamış olup en geç 15 gün içerisinde gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Başvurular ise Üniversitenin resmi internet adresi üzerinden Elektronik ortamda istenen belgelerin yüklenmesi ile yapılacak.

Başvuru Tarihleri: 17 Şubat - 3 Mart 2023

Başvuru Ekranı: http://personelilan.gazi.edu.tr/

İLANIN TAM METNİ