Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere geçtiğimiz günlerde yayımladığı ilan ile 196 sözleşmeli personel alımı yapacağını bildirdi. Bu kapsamda yayımlanan ilan ile DSİ Düşük KPSS Puanı ile personel alacak. Başvurular alınmaya başlanmıştı ve artık sona eriyor. Başvuru yapmış olan adayların merak ettiği bir diğer detay ise sonuçların ne zaman açıklanacağ olmuştu. Ancak DSİ den gelen duyuru ile sonuçlar bugün açıklandı.

196 Temizlik Görevlisi Alımı Yapılıyor!

DSİ Personel alımları 40 farklı şehirde gerçekleştirilecek. Buna göre yayımlanmış olan ilana göre Büyükşehirlerde dahil olmak üzere farklı yerlerde merkez ve taşra teşkilatlarında sözleşmeli 196 Temizlik personel alımı yapılacak.

Başvuru Değerlendirmesi Nasıl Yapıldı

Devlet Su İşlerinin personel alımı ilanına başvurular KPSS Puanı ile yapılıyor. Bu bağlamda alımlar lise mezunu adaylardan yapıldığından 2020 yılında yapılan KPSS'den Lise seviyesinde P94 puan türünden en az 55 puan almış olmak gerekmektedir. Değerlendirmeler KPSS Puan sırasına göre en yüksek puandan en düşük puana kadar sıralama ile gerçekleştirilecektir.

784 Aday Yedek Oldu!

Temizlik Görevlisi alımları 196 kişilik kadro ile gerçekleştirilmekte olup 196 ASİL aday atanacak ancak herhangi bir problem olanağından kadro sayısının 4katı adar yedek olarak seçiklecektir. Yani 784 Aday yedek seçilecektir.

Başvuru Sonuçları Açıklandı!

Devlet Su İşleri Başkanlığından gelen son dakika duyurusu ile 196 personel alımı sonuçları açıklandı. 196 ASİL ve 784 Yedek Aday belirlendi.

SÖZLEŞMELİ DESTEK PERSONELİ ALIM SONUÇLARI BURADA

KPSS Taban Puan Kaç?

DSİ Temizlik personeli alımı için Tavan KPSS atama puanı94,9861 oldu ve Taban Puan İse,81,14503 puan oldu.

İstenen Belgeler Duyuruldu!

DSİ bünyesineyerleşen adayların 10 iş günü içerisinde aşağıda yer alan istenilen belgelerle birlikte bir dilekçe ekinde Genel Müdürlüğümüz Personel Dairesi Başkanlığı’na veya kendilerine en yakın Bölge Müdürlüklerimize elden veya posta yoluyla teslim etmeleri gerekmektedir.

  • Diploma (Aslı Veya Noter Tasdikli/Onaylı Sureti)
  • Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
  • İkametgâh Belgesi(E-Devletten Çıktı Alınabilir)
  • Adli Sicil Kaydı (E-Devletten Çıktı Alınabilir)
  • Seyahate Ve Arazide Çalışmaya Elverişli Olduğunu Gösterir Sağlık Raporu (Tek Hekimden de Alınabilir)
  • 2 Adet Vesikalık Fotoğraf
  • Askerlik Durum Belgesi (Aslı Veya Noter Tasdikli Sureti,
  • E-Devletten Çıktı Alacaklar İçin; Belgelerinde Sevk Ve Terhis Tarihlerinin Yazıyor Olması Gerekmektedir)
  • Kamu Personeli Seçme Sınavı Sonuç Belgesi (İnternet Çıktısı)

SONUÇLARDAN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ.

İşin Olsa İnstagram >>>>>BURAYA

İOS Uygulama İçin >>>>BURAYA

Android Uygulama için >>>>BURAYA

Editör: TE Bilisim