Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü personel alımı hakkında duyuru yayımladı. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Devlet Su İşleri bünyesindeki eksikliği gidermek üzere 196 personel alımı ilanı yayımlamıştı. Söz konusu ilan hakkında Yedek aday atama duyurusu az önce geldi.

DSİ yayımladığı 196 personel alımı ilanı için 40 farklı şehirde personel alımı yapmaktaydı. Başvuru sonuçları 5 Ağustos 2022 tarihinde açıklanmıştı. Accak az önce gelen duyuruya göre yeni yedek atamaları yapıldı.

77 Yedek Aday Ataması Yapıldı!

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğüne personel alımı için daha önce yayımlanan ilan hakkında gelmiş olan yen duyuruya göre belge teslimi yapmamış olan adaylar hakkında yedek aday ataması yapıldı. DSİ 6 Ekim 2022 tarihi ile yayımladığı duyuruda 77 Aday ataması yapıldığını ve belge teslim tarihi ile belgeleri duyurdu.

DESTEK PERSONELİ POZİSYONUNA YEDEK LİSTEDEN YERLEŞEN ADAYLAR

787 Yedek Adya Seçilmişti!

Söz konusu Temizlik Personeli alımı ilanı için 196 ASİL ve 787 yedek aday seçilmişti. KPSS Taban puan atamalarında ise en az 81,14503 puan ve en yüksek 94,9861 puan ile atama yapılmıştı.

En Düşük 80 Puan İle Yedek Aday Atandı!

Gelmiş olan yeni atama kararı ile en düşük Yedek Aday KPSS puan ataması 80,70696 puan oldu. En yüksek ise 86,72574 puan oldu.

Aday Atama Tarihleri Açıklandı!

Devlet Su İşleri yedek listeden yerleşen adaylardan 21.10.2022 tarihi mesai bitimine kadar aşağıdaki belgelerle birlikte bir dilekçe ekinde Genel Müdürlüğü Personel Dairesi Başkanlığı’na veya kendilerine en yakın Bölge Müdürlüklerine elden / posta yoluyla teslim etmeleri gerekmektedir. Belirtilen tarihe kadar belgelerin teslim edilmemesi halinde adaylar atanmaktan feragat etmiş sayılacaktır. Ayrıca bir tebligat yapılmayacaktır.

Yedek Aday Atama Belgeleri Nelerdir?

  • Diploma (Aslı, Noter Tasdikli veya E-Devlet çıktısı da alınabilir)
  • Nüfus cüzdanı / kimlik kartı fotokopisi
  • İkametgâh belgesi(E-devletten çıktı alınabilir)
  • Adli sicil kaydı (E-devletten çıktı alınabilir)
  • Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalık ve benzeri durumu bulunmadığına dair sağlık raporu (Aile hekiminden de alınabilir)
  • 2 adet vesikalık fotoğraf
  • Askerlik durum belgesi (Aslı veya noter tasdikli sureti e-devletten çıktı alacaklar için; belgelerinde sevk ve terhis tarihlerinin yazıyor olması gerekmektedir)
  • Kamu Personeli Seçme Sınavı Yerleştirme Sonuç Belgesi (İnternet Çıktısı)