Devlet Personel Başkanlığı personel alımı ilanları yayımlamaya devam ediyor. 13 Kasım 2019 tarihi itibari ile yayımlanmış olan ilanlara göre kamuya yeni sözleşmeli personel alımları yapılacak. 13 kasım 2019 tarihi ile yayımlanan personel alımı ilanına göre Türkiye Taş Kömürü Kurumu taşra teşkilatındaki eksikliği karşılamak üzere Üretim ve Elektro.Mekanik İşletme Müdürlüklerinin Mekanize Kazı Projelerinde İstihdam Edilecek sözleşmeli personel alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

  • 399 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 7 nci maddesinde belirtilen genel şartları taşımak,
  • Son başvuru tarihi itibariyle fakültelerin veya denkliği Yükseköğretim kurulunca onaylanmış yurt içi veya yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarının Maden, Makine, Elektrik Mühendisliği bölümlerinden mezun olmak,
  • 2018 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı sonucunda KPSSP3 puan türünden en az 70 (Yetmiş) puan almış olmak, Şartları aranır

BAŞVURULAR:

TTK personel alımı başvuruları en geç 13 Aralık 2019 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Başvurular istenen belgeler ile birlikte Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Yayla Mahallesi Bağlık Caddesi İhsan Soyak Sokak No:2 ZONGULDAK / TÜRKİYE" adresinden veya Genel Müdürlüğümüz internet adresinden (http://www.taskomuru.gov.tr) temin edecekleri “Başvuru Formu” nu eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurmaları gerekmektedir.

Aday tarafından imzalanan Başvuru Formunun çıktısı ile birlikte başvuru için istenen diğer belgelerin 13.12.2019 tarihi mesai bitimine (17.00) kadar yukarıda belirtilen adrese şahsen veya posta yolu ile teslim edilmesi gerekmektedir.

DİĞER SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMLARI BURADA