Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi personel alımı ilanı yayımladı. Bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 4/B fıkrasına göre sözleşmeli personel alımı yapacak. 2020 yılı KPSS Puanı esas alınacak olup herhangi bir KPSS Taban puan şartı aranmayacaktır. Başvuru için adaylardan hangi şartlar aranacak? başvurular ne zaman yapılacak?

Kadro Detayları ve Hastane Personel Dağılımı:

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ( ÇOMÜ ) 37 kişilik kadro ile Hastane, Tüm birimler ve Ağız ve Diş Sağlığı U.A.M adreslerine personel alacak.

  • Lise Mezunu: 1 Hemşire, 15 Destek Personeli (Temizlik
  • Ön Lisans Mezunu:1 Sağlık Teknikeri, 10 Koruma ve Güvenlik Görevlisi,
  • Lisans Mezunu: 10 Koruma ve Güvenlik Görevlisi,

Maaş ve Birime Göre Kontenjan Dağılımı:

KPSS Taban Puan Şartı Yok!

Üniversiteye personel alımları KPSS Puanı ile yapılacak ancak herhangi bir taban puan şartı talep edilmiyor. Bu kapsamda 2020 yılında yapılan KPSS'den Lise P94, Ön Lisans P93 ve Lisans için P3 puan türünden puan almış olmak gereklidir.

Değerlendirmeler KPSS ye göre yapılacak olup en yüksek puandan en düşük puana kadar kadro sayısına göre sıralama yapılacaktır.

Başvurular 15 Sürecek!

İlana başvurular ilanın yayım tarihi olan 1 Aralık 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 15 Aralık 2021 tarihine kadar başvuruların yapılmış olması gerekmektedir. Başvurular https://ilan.comu.edu.tr/ adresinden başvuru yapılacak pozisyon için gerekli evrakları sisteme eksiksiz olarak yüklemesi ve başvuru işlemini tamamlaması gerekmektedir.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim