Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi personel alımı başvuruları sona eriyor. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan Üniversite personel alımı ilanına göre Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 48 kişilik kadro ile alım yapacağını bildirmişti. Başvuruların ilanın yayım tarihi ile başlamasının ardından artık sona ermektedir. Henüz başvuru yapmayan adaylar bu haberdeki detayları inceleyerek ilanın tüm detaylarına ulaşabileceksiniz.

48 Sözleşmeli Personel Alımı Başvurusu Sona Eriyor!

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi 21 Mart 2022 tarihi ile yayımlamış olduğu ilan ile 48 kişilik kadro ile alım yapacağını bildirmişti. Başvuru için artık sona geldik. Henüz başvuru yapamayan adaylar buradaki bilgiler doğrultusunda başvurularını gerçekleştirebilecekler.

Başvuruların 21 Mart 2022 tarihi ile başlamasının ardından 4 Nisan 2022 tarihinde başvurular sona erecektir.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ( ÇOMÜ ) 48 kişilik boş kadro ile Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adyalar içerisinden 12 Hemşire, 4 Teknisyen, 9 Destek Personeli (6 Erkek ve 3 Kadın), 8 Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Erkek), 3 Tekniker, 6 Büro Personeli alımı yapılacak.

Başvuru Değerlendirmesi Nasıl Yapılacak?

ÇOMÜ sözleşmeli personel alımı 4/B kapsamında Mülakatsız yapılacak. Bunun için adaylardan KPSS şartı aranmakta olup değerlendirmelerde yapılan Başvurularda kontenjana göre en yüksek puandan başlamak üzere en düşük puana kadar yapılacak sıralama ile belirlenecek. Aday belirlenemelerinde kadro sayısı kadar ASİl aday ve YEDEK Güvenlik Görevlisi alımı için kadro sayısının 10 katı ve diğer kadrolarda 2 katı aday yedek olarak belirlenecektir.

Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Başvuruların 4 Nisan 2022 tarihi ile sona ermesinin ardından sonuçlar en geç 10 gün içerisinde yani 15 Nisan 2022 tarihine kadar açıklanması bekleniyor. Sözleşme yapmaya hak kazananların isim listesi, istenen gerekli belgeler, başvuru zamanı, evrakların teslim edilme şekli ve diğer şartlar Üniversitenin Personel Daire Başkanlığı’nın http://personel.comu.edu.tr/ web adresinden ilan edilecektir.

Başvuru Sonuçlarından haberdar olmak için İşin Olsa Mobil uygulamasını indirebilir veya sosyal ağlarımıza katılabilirsiniz.

İşin Olsa İnstagram >>>>> BURAYA

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

Editör: TE Bilisim