Bozok Üniversitesi personel alımı yapıyor. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Bozok Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 57 kişilik boş kadro personel alımı yapacak. Başvurularda artık sona geldik. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar başvurularını haberin detayındaki bilgiler doğrultusunda gerçekleştirebilecekler.

57 Sözleşmeli Personel Alımı Yapılacak!

Bozok Üniversitesi bünyesine en az lise mezunu adaylar içerisinden olmak üzere " 15 Büro Personeli, 1 Şoför, 26 Temizlik Personeli, 15 Koruma ve Güvenlik Görevlisi " alımı gerçekleştirecek.

Başvurular Sona Eriyor!

İlan için başvuru süreci 10 Şubat 2023 tarihi ile başlamıştı ve en geç 15 gün içerisinde yani 24 Şubat 2023 tarihine kadar başvuruların gerçekleştirilmesi gereklidir. Başvurular sadece Yozgat Bozok Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı’na şahsen yapılacaktır.

İLANIN DETAYLARI BURADA

Başvuru Değerlendirmesi Nasıl Yapılacak?

Bozok Üniversitesine yapılan başvurular KPSS puanı ile yapıldığından değerlendirmelerde KPSS puanına göre gerçekleştirilecek. Buna göre adaylar KPSS puanı ele alınarak en yüksek puandan en düşük puana kadar yapılacak değerlendirme ile sonuçlar açıklanacaktır.

Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Yozgat Bozok Üniversitesi personel alımı başvuruları 24 Şubat 2023 tarihi ile sona erecek olup başvuru sonuçlarının en geç 30 iş günü içerisinde açıklanacaktır. Başvuru sonuçlarına sadece Üniversite resmi internet adresi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim