Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi resmi gazetede ilan yayımladı. 17 Aralık 2021 tarihi ile gelmiş olan personel alımı ilanına göre Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi 23 kişilik kadro ile 4/B sözleşmeli personel alımı yapılacak. Atamalar için 2020 yılı KPSS Puanı kullanılacak olup KPSS Puan sırasına göre 23 personel ataması yapılacak.

Hangi Kadrolarda Personel Alınacak?

Genel ve Özel Başvuru Şartları Belli Oldu!

Üniversite adaylardan genel olarak " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek" gibi şartlar aranacak.

Ayrıca 2020 yılında yapılan KPSS'den Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden en az 65 puan almış olmak, Nöbet Usulü çalışmaya herhangi bir engeli olmamak ve herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak şarttır.

Başvurular 15 Gün İçerisinde Yapılacak!

Üniversite sözleşmeli personel alımı başvuruları ilanın yayım tarihi olan 17 Aralık 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 31 Aralık 2021 tarihine kadar başvuru alınacak. Başvurular sadece Üniversiteye şahsen hafta için mesai saatlerinde gerçekleştirilecek.

İLANIN TAM METNİ