Boğaziçi Üniversitesi personel alımı gerçekleştiriyor. Geçtiğimiz  günlerde yayımlanmış olan sözleşmeli personel alımı ilanına göre Boğaziçi Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda olmak üzere 40 Sözleşmeli Teknik ve Destek personel alımı gerçekleştirecek. Söz konusu ilana göre adaylara sınav yapılacak olup KPSS puanına göre atama yapılacaktır.

En Az Lise Mezunu Personel Alınacak!

Boğaziçi Üniversitesi en az lise mezunu olmak üzere bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere,

  • 16 Destek Personeli,
  • 10 Büro Personeli,
  • 15 Teknisyen,

alımı gerçekleştirilecektir. Alımların çoğu lise mezunu adaylardan gerçekleştirilecektir.

Başvurular Sona Eriyor!

Boğaziçi Üniversitesi personel alımı başvuruları ilanın yayım tarihi olan 5 Aralık 2022 tarihi ile başlamış olup en geç 19 Aralık 2022 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar başvurularını sadece istenen belgelerle birlikte Şahsen üniversiteye gerçekleştirmeleri gereklidir.

Başvuru Yapacak Adaylar aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İLGİLİ HABER: https://www.isinolsa.com/sozlesmeli-personel-alimi/bogazici-universitesi-40-sozlesmeli-personel-alimi-lise-on-h43322.html

Başvuru Değerlendirmesi Nasıl Yapılacak?

Boğaziçi Üniversitesi personel alımı başvurusu için KPSS puanı kullanıldı. Buna göre Adayların 2022 yılı KPSS'den P94, P93 veya P3 puan türünden almış oldukları KPSS puanı ele alınacak olup konenjana göre en yüksek KPSS puanından başlamak üzere en düşük KPSS puanına kadar yapılacak sıralama ile kadro sayısının 10 kat ıaday sözlü sınava katılmak üzere değerlendirme yapılacak.

Kadro sayısı kadar atama yapılacak olup kadro sayısı kadar da yedek aday belirlenecektir.

Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Üniversite personel alımı başvuruları 19 Aralık 2022 tarihi ile sona ermekte olup, başvuru sonuçları ise, en geç 30 Aralık 2022 tarihine kadar beklenmektedir.

Sözlü Sınav Ne Zaman?

Sözlü giriş sınavı 02 Ocak – 09 Ocak 2023 tarihleri arasında Boğaziçi Üniversitesi, Güney Kampüs, Nafi Baba Binası, 34342 Bebek/ Beşiktaş/İstanbul adresinde yapılacaktır. Adayların sözlü sınav tarihleri hakkında detaylı bilgi www.boun.edu.tr adresinden duyurulacaktır.

Editör: TE Bilisim